Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 23:53

Jak si povedeš? +usměj se+ Já si myslím, že odpověď už znáš, ale dobře, vyložím ti. +přikývne a rozdělí karty na tři hromádky+ Kterou si vybereš?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 23:57

snažím se... ale odpověď znát nemůžu... dokud mi ji neřekneš. +uculí se+ tu napravo.+ rozhodne se, a trochu zatají dech, ani neví proč je trochu nervozní+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 00:03

+uculí se a přikývne+ Sedm disků. +otočí první kartu a pak druhou+ Hvězda. + a pak tetí+ Sedm pohárů. Sedmičky jsou šťastný čísla a hvězda má číslo sedmnáct, to se mi zdá dost šťastný. +usměje se na něj+ Tohle je šťastná hvězda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 00:14

ty máš děsně krásný karty. +usměje se, když jí nahlíží pod ruce+ hvězda, to vypadá dobře. +uculí se+ jo? no, to seš ty. +pousměje se+ moje šťastná hvězda. +dodá, protože to je jasný, teda aspoň jemu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 00:20

Myslíš, jo? No to je pěkný. +uculí se a ukáže na poháry+ Je před tebou několik různých možností. Ale musíš si dát pozor, abys zvolil správně. Ne všechny jsou dobré a některé z nich jsou jenom klam. Ale měl bys vybrat dobře. +ukáže na hvězdu+ Tak nebo tak, některé věci vyžadují svůj čas. +ukáže na pentakly+ A ty je nemůžeš urychlit. Zbrklostí je jenom zničíš.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 00:31

jsem si tím jistej. +uculí se+ no... +zvážní trochu a přikývne+ jo, já vím... vím, o čem mluvíš. myslím. +zamračí se trochu+ vyberu dobře, když budeš se mnou. +uculí se, a poklepe prstem na hvězdu+ cože, já a zbrklej. +udělá dotčený oči, ale ví, že má pravdu. no jo, já vím, že někdy jsem. +přikývne+ trochu s tím bojuju. +přikývne+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 12:20

No ty a zbrklej. Ale tak spatny to neni. +zasmeje se+ Kdybys byl moc zbrklej a nepremyslel tak bych s tebou nebyla ze jo. Me se totiz libi jak premyslis. +usmeje se a koukne na karty+ Chces vedet jeste neco?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 14:58

já myslím, že jsem se zlepšil. +uculí se+ kdybys mě potkala třeba v patnácti, to jsem byl pěkný pako. +musí se zasmát+ už je to se mnou lepší. +pousměje se, natáhne se a vtiskne jí pusu+ no jasně, zeptej se karet, jestli mi ta sexy holka v mý posteli nedá kopačky. +uculí se, a obkreslí prstem hvězdu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 18 bře 2018 18:23

No tak kdo nebyl v patnácti pako. +zasměje se+ Já jsem taky byla pěkný kvítko. +mrkne na něj+ Karet jo? +zasměje se+ Tak karty říkají, že ti kopačky určitě ned, ale lehký to s ní mít nebudeš. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 18 bře 2018 19:03

joo? máš nějaký zajímavý historky? +zahýbe obočím a uculí se+ to jsou ale moudrý karty. +zazubí se+ No, ona to se mnou taky nemá jednoduchý. +pousměje se a koukne jí do očí+ ale tomuhle budu věřit rád. +nakloní se k ní a vtiskne jí pusu+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí