Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 22:37

Jseš no. +přikývne a usm+je se a sleduje ho, jak hladí její dlaň a je jí hezky+ To umím. +přikývne+ Ale chiromantie není můj oblíbený způsob věštby. Chceš vědět co tě čeká?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 22:46

a ty jseš báječná, a proto nám to klape. +zasměje se a vtiskne jí pusu na každej prst zvlášt+ a jakej je tvůj oblíbenej způsob? +usměje se+ to bys dokázala zjistit? +přimhouří oči a přemejšlí+ myslíš, že je to před náma daný? co nás čeká? nebo si to tvoříme sami? +zeptá se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 22:57

No, mám ráda věštění z karet, protože tam jsou pěkný obrázky, že jo. +zasměje se a nenápadně na něj kouká, protože je strašně moc pěknej a ji z toho tak pěkně bolí srdce+ Něco je už dáno a něco můžeš ovlivnit. Co myslíš ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 23:05

jo? a přečetla bys z karet něco pro mě? +uculí se, koukne na ni a oči mu tak hezky svítí, dkyž ji vidí u sebe+ no... já jsem si dlouho myslel, že si svůj příběh dělám sám. protože jsem byl pako, a hrdý k tomu, že jo. +zasměje se+ ale některý věci... +pokrčí rameny+ některý věci podle mě musí bejt osud. třeba to, že jsme se potkali. +pousměje se+ nebo to, že jsem se dostal k okovovi.
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 23:08

No jestli chceš. +zasměje se+ Ale myslm, že tomu stejně nebudeš věřit. +pousměje se ale nemyslí to vůbec zle+ No, tak to byl třeba osud... +přikývne+ A to ostatní, to vybíráš ty. +pohladí ho po hrudníku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 23:19

no... jestli to bude dobrý, tak tomu budu věřit rád. +uculí se na ni+ já bych taky řek, že byl. +usměje se+ to j dobře. protože já si dycky vyberu tebe. +pousměje se, nakloní se k ní a dá jí pusu+ tak co mám dělat? +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 23:24

No jak jinak, jiný než dobrý předpovědi nebereš? +zasměje se a posadí se a vezme si trochu čaje+ No... dones mi karty a pak se zkus nehihňat, když budu pracovat. +směje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 23:35

tak jo. +uculí se, dojde pro balíček karet, a přinese jí ho+ a nešetři mě. +zazubí se, přitáhne si polštář, aby si o něj opřel bradu, a sleduje ji, jak štíhlýma prstama míchá karty, jak se jich dotýká, a přijde mu přitom děsně pěkná+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 23:37

Díky. +zkříží pod sebou nohy a promíchává karty a pokukuje po něm+ A na co přesn+ chceš vyložit ty zvědavče? +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 23:50

je trochu fascinovanej tím, co dělá, takže si nejdřív neuvědomí, že se ho na něco zeptala+ no... na to jak si povedu jako garrista. +koukne na ni a oči mu trochu změknou+ někdy mám pocit, že... no, není to lehký, bejt za ně všechny zodpovědnej. +pousměje se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí