Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 21:33

Ohooo jsem to ale štramák! +zasměje se a prohlíží se v mobilu+ Ještě bys mi měla udělat jizvu. +zasměje se+ Ty jsi úžasná. Půjdeme se nasnídat? +vyleze z postele a obleče se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 21:42

jo, nasnídáme se, a pak přijede babička. +usměje se, a vyloví sophii zpod postele+ tak pojď prcku, táta se musí umejt. +zazubí se, a ze stěny kouzlem odstraní dinosaura, přehodí si sophii na rameno a trochu ji poplácává po zadku, jak ji nese po schodech dolů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 21:44

No jo no jo, umejt se musím. +zasměje se a zmizí v koupelně, aby se za čtvrt hodiny objevil dole v kuchyni u nich už oholenej a umytej+ Tak co máme dobrýho? +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 21:57

donuty, musíme se nabít silou na dnešek. +zasměje se, ale udělá mu taky míchaný vajíčka se šunkou, aby neměli jen sladký, a jak přijde, dá mu pusu, a přivoní s k jeho oholený tváři+ u doktora jsem dopadla dobře. +usměje se, a nechá sophii prozkoumat náplast na ohbí lokte, kde jí brali krev+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 22:11

No, tak to nabereme hodně síly. +usměje se a obejme ji a dá jí polibek, pořádný a dlouhý, aby si to pamatovala+ To jsem moc rád. +usměje se na ni a políbí ji na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 22:15

já taky. +usměje se, a fakt je, protžoe doktory nemá ráda+ takže zítra můžu nastoupit. +usměje se na donut, a je trochu nervózní, ale míň, než si myslela+ dej si taky čaj, prcku. +nalije sophii vlažnej+ jeefesi, v kolik přieltí lejdy?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 22:24

Já tě tam odvezu zítra, jo? +usměje se na ni a Jeefes naleje Sopii trochu čaje a utře louži,co tam v zápětí udělá+ Lady Seebohm přiletí letadlem v 10:35. +sdělí jí+ Mám vyslat taxík?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 22:32

to budeš hodnej. +usměje se, a je ráda, a jen se culí, jak sophie drobí+ tyjo... no, to asi vyšli. +přikývne+ díky, to je dobrej nápad+ a uvaříme hovězí po burgundsku, to by lady mohlo chutnat. +usměje se, a přikryje byronovu ruku svojí+ a pak vezmeme babičku do parku Sophi? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 bře 2018 22:38

Jistě, madam. +přikývne a jde objednat to nejlepší taxi v Londýně+ A můžeme ti se Sophií pomáhat vařit? My ti chceme pomáhat vařit, že jo? +směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 bře 2018 22:44

díky. +usměje se vděčně+ no jasně že jo, musíme si pomoct. +uculí se+ to bude jednoduchý, jen všechno nacpem do hrnce a zalijem to vínem. +zazubí se na ně, dojí koblihu, a přinese jim ingredience na stůl, byronovi dá krájet slaninu a maso, nakrájí cibuli a houby, a sophie otrhává nať z mrkve, a je u toho děsně důležitá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London