Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 21:08

Ty, me? +vykuli na nej oci a posadi se+ A jak bych mohla pomoct Trnu z Cammoru nejvetsimu zlodeji ze vsech?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 21:22

Jasně že tebe, koho jinýho? +usměje se+ no, přemejšlíme teď s jeanem o takový akci... a součástí plánu je, že potřebujeme někoho v domě, kam se nakonec vloupáme. jen na jeden večer... jenže ten chlápek, kterýmu to tam patří, je hrozně podezíravej, kontroluje si každičkýho sluhu... ale jeho žena se zajímá o nadpřirozeno, a na každý večírek, co pořádá, vždycky někoho pozve, vědmu, nebo věštce... je to jedinej způsob, jak se tam dostat nepozorovaně. +přimhouří oči+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 21:32

Hmmm...? +poslouchá ho a přemýšlí o tom+ No tak to by asi šlo, mám tu ženu nějak kontaktovat? A po čem tam jdete, jestli to není úplně tajný? +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 21:44

potřebujeme se dostat do obrazárny, ale ta je zabezpečenější než vévodův trezor. +uculí se+ je tam jeden obraz, sám o sobě tak průměrně cennej, ale pod malbou je starší vrstva. +pošeptá jí spiklenecky+ já myslím, že by mohlo stačit, kdyby ses jakože ukázala ve městě a rozkřikli jsme, že přijela slavná čarodějka... a ona už si nás najde. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 21:46

Tak obraz. +zasměje se a pak přikývne+ No tak jo, jdu do toho s váma, vám se totiž nedá odolat. +souhlasí a kouká na něj, jak je nadšenej, když jde o nějakou akci+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 21:58

joo. +zasměje se, a dá jí velkou pusu+ no jo, obraz. stačí, když vyříznem plátno... a pak z něj budeme muset nějak dostat tu svrchní vrstvu. Ale mělo by pod ním bejt něco fakt velkýho., Jean se o tom dočet v jedný knize. a i kdyby to nebylo cenný... mně se prostě líbí rozluštit to tajemství. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 22:07

Ty jo. To je pravda. To tajemství. +zasměje se a přitáhne si ho k sobě+ A kdy to chcete rozjet tu akci?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 22:17

jo. mám takovej pocit, že vědět pravdu mě láká víc než, ta opravdová cena tý věci co kradu. +zasměje se, stulí si ji na hrudník, a jen tak se jí prsty probírá ve vlasech+ no, za pár dní, nejdřív ti musíme udělat reputaci ve městě, a sehnat pár věcí, co budeme potřebovat... a tobě to nevadí? použít ty schopnosti na něco takhle... nekalýho? +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 bře 2018 22:29

Ty seš prostě úžasnej. +zasměje se a prohrabuje se jeho vlasy+ Tak já si zatím nachystám nějakou scénku. +zasměje se a koukne na něj+ Tohle je spíš představení, než opravdová magie. A tak... jsem taky trochu pan parchant, ne?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 bře 2018 22:33

jsem jo? +uculí se na ni vesele+ no to jseš. +usměje se+ jseš jedna z nás, kluci to tak taky vidí. že jseš naše. +vtiskne jí pusu do dlaně, a koukne do ní+ umíš číst z ruky? +usměje se, a špičkou prstu sleduje linky v její ruce+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí