Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 bře 2018 22:50

No jo, naučila jsem se pár užitečnejch věcí, co sme se viděli naposled. +zasměje se, ale padne zpátky do peřin, protože se jí nechce z postele+ A protože jsem tak zázračná tak bys mi mohl donýst snídani do postele, ne? +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 bře 2018 23:01

no to vidím, doufám, že teďka ti nebude můj skromnej gang moc trapnej. +zazubí se na ni a dá jí pusu+ noo, to bych asi mohl +přimhouří oči+ jdu se kouknout, co máme v kuchyni. +mrkne na ni, vyplíží se z postele a na chvilku na ni zasvítí jeho holej zadek, než zmizí ve dveřích+ bohové lamoro obleč si kalhoty. +zavyje kdosi vedle, a za chvíli se vrátí lamora s konvicí, talířem vdolků a v zubech dží kytičku fialek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 14 bře 2018 23:34

No, blahosklonně to s váma vydržím. +zasměje se a kouká na ten jeho bledej zadek a culí se+ ty seš dokonalej zloděj. +zasměje se, vstane a pomůže mu s tím, ale jenom proto, že je to on+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 14 bře 2018 23:49

oh děkuji, má božská. +zazubí se, všechno jí to složí na postel, a jeden vdolek jí rovnou ukradne, a kytičku jí složí do klína+ doufám, že tě uspokojím. +zazubí se mnohoznačně, půlku vdolku ukousne a druhou jí strčí mezi rty a mázne jí trochu povidel na nos+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 bře 2018 00:08

Máš nějaký obavy, že ne? Vdolky přímo miluju! +zasměje se a cpe se vdolkem, setře si povidla a sní i je a už se sápe po dalším+ Fakt děsně moc. +uculí se na něj provinile+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 bře 2018 00:18

jen někdy. +uculí se+ Já vím že miluješ. +mrkne na ni a je pyšnej, že si to pamatuje+ je jich tam ještě celej plech. +zazubí se, ukousne si kousek z dalšího, a olízne si oba koutky, aby nepokecal povidlama peřiny+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 bře 2018 00:22

Fakt? +usměje se na něj trochu dojatě+ Ty seš tak super kluk, Locke. +usměje se na něj a obejme ho a svalí ho do peřin, protože ho musí akutně zlíbat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 bře 2018 00:30

však jsi mi to říkala. +usměje se, a pak honem položí vdolek a omotá kolem ní paže+ uááá povidlový útok... +směje se, olízne jí rty od tvarohu a líbá ji, dlouze a vroucně, aby věděla, jak moc ji má rád+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 15 bře 2018 00:36

+směje se a líbá ho, natisklá k němu jak to jenom jde+ A tvarohovej útok! +směje se a ještě ho zlíbá navrch a proplete s ním nohy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 15 bře 2018 16:07

pomoooooc +směje se+ zadušen tvarohem! +uchichtne se jí do rtů, sladce je zlíbá, a troch ulepenýma prstama ji hladí po těle+ myslíš, že se k sobě přilepíme? +uculí se vesele, políbí ji na krk a tak hravě se prolíbává níž a níž, občas lehce stiskne její kůži mezi zuby, a pohraje si s ňadry+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí