Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 11 bře 2018 22:27

Ty ses dneska rozhodla, že budeš můj osobní umývač celýho Byrona? +zasměje se a nastaví jí tváře, bradu i krk, aby ho mohla pořádně oholit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2018 22:34

já se tě prostě ráda dotýkám. +uculí se, natáhne se k němu a dá mu pusu, a umaže si nos pěnou+ nelíbí se ti to? +zazubí se na něj, a oholí mu krk i tváře a pak mu opláchne obličej a opře se o něj+ a taky se mi líbí, jak to voní. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 bře 2018 12:30

Mě se to moc líbí. A přijde mi to takový zvláštní. Ale jako pěkně zvláštní chápeš? +Usměje se na ni a pusu ji oplatí a nechá ji aby ho doholila+ Tahle vůně se ti fakt líbí? +Zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 bře 2018 13:35

jo? tak aspoň že pěkně. +zasměje se+ jo, líbí... já nevim jestli to voní ta pěna nebo tvoje kolínská ale líbí se mi to, mám to s tebou spojený. nevim no, musíš se smířit s tím že máš divnou holku. +zasměje se, ještě chvilku se u něj vodní a pak už je jí varhánkovato, tak vyleze z vody, otřepe ze sebe kapky a ještě napůl mokrá zapluje do postele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 bře 2018 12:40

Ja jsem davno smirenej s tim ze mam super holku. Zasmeje se a sleduje ji jak jde ven z vany a jak se ji kapky vody lesknou na kuzi. Pak vyskoci z vany, oklepe se a vyda se za ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 bře 2018 21:34

+zachumlá se pod deku, protože je jí z tý teplý vody trochu chladno, a koukaj jí jen oči a špička nosu, jinak je úplný burrito+ zítra musíme brzo vstát, jeefes pošle taxík na letiště. +usměje se na něj a když zaleze do postele, zhasne kouzlem lampičku, aby nemusela vyndavat ruce do chladna+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2018 21:44

+jenže on se nasáčkuje pod peřinu k ní, takže jim tam trochu tepla uteče, ale jenom trošičku a on ji zase rychle zahřeje+ A kdy ty půjdeš do té nemocnice? +zajímá se a zahřívá ji+ Chceš abych šel s tebou?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2018 22:29

ahoj. +uculí se a strčí mu ruce pod paže do tepla+ za dva dny. zítra mám nějaký vyšetření, ale to zvládnu ráno, než přijede tvoje máma. +usměje se+ no... a šel bys? +koukne na něj tak plaše+ tak uvidíme, jak to vyjde, jo? +pousměje se, zavře oči, uvelebí se mu na hrudi a za chvilku usne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 bře 2018 22:51

Šel bych. +usměje se+ Tak se pořádně vyspi, to je důležitý, abys byla odpočatá. +usměje se na ni a dá jí pusu na čelo a poočku se kouká, jestli usíná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 bře 2018 22:57

ty seš hodnej. +usměje se a usne u něj během chviličky, zavrtá se mu nosem do kůže na krku a spokojeně oddychuje. vzbudí se uprostřed noci, protože si musí dojít na záchod, a pak se k němu tiše vrátí, a cestou si něco uvědomí, natáhne se pro mobil, podívá se na hodiny, pousměje se pro sebe a vklouzne do postele. posadí se k čelu postele, a dívá se na byrona jak spí, a přijde jí děsně pěkný, jak kldně oddychuje a spí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London