od Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 15:12
+vesele se zasměje+ Škoda, myslím že byste spolu dobře vycházeli. +pokyvuje vesele hlavou, zejména když se jí v hlavě vynoří představa Christiana jak pádí před rozzuřeným tygrem, ne že by věřila tomu, že by se něco takového stalo skutečností+ To jsem ráda. +špitne a hodí po něm očkem+ Beze všeho pokud si nevážíš svého sluchu. +zazubí se na něj vesele, o svém umění hraní na piáno má své vlastní jasné představy, ale možná si ho jen dobírá+ Jo, ti vychovatelé to vůbec nemají lehké. +zakroutí se smíchem hlavou+ Vzpomínám si, jak se jednou nás učitel hudby rozhodl, že není vhodné, abychom od hraní stále odbíhali. Tak mě jednou přivázal nohu ke stoličce, ale jaksi zapomněl, že se dá přenášet. Dalo mi to trošku práce, ale nakonec jsem zdrhla i se stoličkou. Tenkrát neuvěřitelně supěl, myslela jsem, že dostane infarkt. +směje se tiše jak vzpomíná, když je provede chodbou až od obýváku+ Můžem udělat dohodu. Já ti zahraji na piánu a ty mě na kytaru. +navrhne s veselým jiskřením v očích+ Dáš si něco k pití? Čaj, kávu, víno nebo další alkohol co tu najdu? Pořád se v něm vyznám. +zazubí se vesele+