Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 10 bře 2018 23:21

Tak jo, usměje se a přikývne, krátce ji obejme a políbí jí do vlasů+ Tak běž do koupelny a začni napouštěta já donesu víno a skleničky a popovídáme si, jo? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2018 23:30

tak jo. +usměje se na něj, přitulí se k němu, jen na chvilku, a pak odběhne do koupelny, cestou ještě zkontroluje sophii, jestli spí, přikryje jí odkopanou deku a napustí jim vanu s pěnou, a podá jim tam notebook, kdyby se chtěli na něco dívat, svleče se, a vleze dovnitř, spokojeně vydechne, opře se o kraj a jen tak odpočívá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2018 23:52

+přijde za chvilku víno už je otevřený, postaví lahev na stoleček vedle vany, naleje jim a v mžiku ze sebe shodí oblečení a už je u ní ve vaně+ Tak jak to jde, kočko. +usměje se na ni a podá jí skleničku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2018 00:02

+usměje se na něj a dívá se, jak se svlíká+ vzpomínám jak jsme spolu byli ve vaně poprvé, s děsnou kocovinkou. +zasměje se, pohladí ho pod vodou po noze a trochu se uvolní+ jsem trochu nervózní, ale jen maličko. Bude to dobrý. Jak se máš ty? +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2018 00:11

No jo, kocovinka je zlá, to se nedá nic dělat. +zasměje se a napije se víma a pak se pousměje a pokrčí rameny+ Já se mám dobře. +odtuší+ Jsem teda nervózní, co bude říkat máti, ale to se nějak vstřebá, že jo. +usměje se a mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2018 00:16

to ne. +zazubí se+ byl jsi děsně studenej, bála jsem se. +pousměje se+ vlastně jsme se poprvé viděli nahatý a vůbec to nebylo sexuální. +usměje se+ to bude dobrý, ona se taky bude snažit. má tě ráda, i když to neumí říkat. +pohladí ho lehce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2018 18:28

Já jsem už přežil takovejch kocovin. +usměje se na ni uklidňujícně+ Myslíš, že jo? +koukne na ni a už se vůbec nebojí, aspoň se tak snaží tvářit+ Já budu fakt hodnej a statečnej, nemusíš mít vůbec strach. +chytne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2018 20:04

já vím. +pousměje se+ jo, já nemám strach. +přikývne, napije se vína a přeleze si ve vaně k němu, aby ho políbila+ ty jseš pořád hodnej a statečnej. +pousměje se, vezme si mýdlo a namydlí mu ramena, paže, hrudník, kůži všude kam dosáhne, a trochu se usmívá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 bře 2018 20:39

Tak jo. Ty ses taky statečná. +usměje se a nastavuje jí jednu ruku po druhé, aby ho namydlila a culí se u toho jako velký pako, protože mu to přijde děsně moc pěkný+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 bře 2018 21:05

díky tobě. +pousměje se, klekne si k němu a namydlí mu hrudník, břicho, obě nohy, i když to pod vodou moc nejde, spíš ho u toho tak hladí, trochu se usmívá, a přijde jí to tak hezky intimní, pak se přes něj natáhne na umyvadlo a podá si holítko a pěnu napění mu obličej a začne ho pomalu holit, a dává si záležet, aby ho neřízla, trochu přitom vyplazuje jazyk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London