Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 09 bře 2018 00:09

o? +koukne na ni Sophia a pak přikývne+ Jo! +zakřičí a hnedka běží do pokojíčku vybrat toho nejlepšího plyšáka, co má a Byron se usměje+ Je báječná. já tě děsně moc miluju a tohle snad ani není pravda, jak je to dokonalý. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2018 00:19

no určitě, on by mě hlídal že jo. +usměje se, a kouká jak metelí do schodů+ ona je tak skvělá. +zasměje se, natáhne se a líbá ho, chvilku bez obav z toho, že za to schytají po hlavě+ bude to dobrý, že jo? +usměje se+ mně to dobře dopadne a vy to dobře zvládnete. +chytne ho za ruce a stiskne mu je+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 bře 2018 11:30

No a víš proč je tak skvělá? Protože seš její máma. To je totiž jasný že jo. +Usměje se na ni a dá jí pusu+ Bude to dobrý kočko. +Přikývne a přituli si ji k sobě+ý že tebou přijdeme na kliniku chceš? Nebo jenom já. A všechno to dobře dopadne. Můžeš se na mě spolehnout.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 bře 2018 17:37

no to jsem. +uculí se, a schová se mu do náruče+ Já... asi nechci aby mě malá viděla v nemocnici. Když to dobře půjde tak tam budu jen jednu nebo dvě noci a to beze mě zvládne. A když tam budu dýl, tak se za mnou můžete stavit... já bych jen... +kousne se do rtu a sklopí oči+ chtěla bych abys tam byl až se vzbudím. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2018 20:28

To je rozumný. +usměje se a tulí se k ní a je mu hezky, i když se trochu bojí a tak se k ní přitulí a hned je to lepší+ Já tam budu, kočko, jo? Naplánujeme to, abych tam byl. Máma se o malou s Jeefesem postarají. O to strach nemám.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2018 21:47

vidíš, jsem rozumná matka. +zazubí se na něj, a taky se trochu bojí, ale snaží se si to moc nepřpouštět+ tak já jí jdu pomoct s tím legem. +usměje se na něj a dá mu pusu, odběhne do pokojíčku a pomůže sophii vybrt nemocničního plyšáka a společně sesbírat lego+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2018 22:29

Tak jo. Já zatím udělám k snídani moje proslavený palačinky. +zasměje se a jde do kuchyně, kde namíchá těsto na palačinky a zatím co se smaží, jim nachystá na stůl všechno možný, co si na ně můžou napatlat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2018 22:36

tak jo. +uculí se, se sophií pokliděj a pak dojdou na snídani, nacpou se k prasknutí a příští dva dny dosti nervózně poklízí a vybavuje pokoj pro hosty, úkoluje jeefese a chystá dům na seebohmovskou invazi, a večer před příjezdem tchýně už jenom všecko kontroluje a otírá futra+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 bře 2018 22:48

+sedí na gauči a nenápadně ji sleduje, ale nakonec se zvedne a jd k ní+ Kočko... můžu ti nějak pomoct? nebo co kdybysme si rozdělali víno a já bych ti namasíroval nohy. Koukli bysme se na nějakej film. +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 bře 2018 22:56

+vzdychne a usměje se na něj+ já vím, přeháním to. +uculí se+ co kdybysme si to víno vzali do vany? +navrhne, pohladí ho po ruce, a omluvně na něj koukne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London