Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 06 bře 2018 14:47

Ty určitě nic pohnojit nemůžeš kočko. +Usměje se na ni a dá jí pusu+ Ty seš dokonalá a to ví snad naprosto každej. +Přikývne že to je jasný+ A jestli budeš tak klidnější tak ti i pomůžu uklidit.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 bře 2018 13:33

No, co se týče tvý mamky tak asi nebudu klidnější nikdy. +zazubí se+ ale vyperu aspoň záclony. Hele, rodino. +koukne na ně+ válečná porada. +zazubí se+ babička tu bude nějak necelej týden, tak první den až přijede ji vezmem do divadla ještě spolu, a pak mamka půjde k panu doktorovi a bude tam chvilku spinkat, jo? +koukne na sophii, aby byla přpravená. A vy tu zatím budete s babičkou jo? Vezmeš ji do parku ukázat kde si hrajeme? A můžete si přečíst spolu knížku... musíme najít nějakej kompromis. třeba že se kouknete na film, ale nějakej film co by trochu bavil i ji... ať si vyjdete vstříc navzájem. +usměje se na Byrona a stiskne mu ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 bře 2018 16:13

Jo kočko slibuju že vyberu nějakej starej pěknej film. Ty má myslím ráda. A budu se chovat slušně a jíst s talířem a vůbec. +Dá jí pusu+
+Sophie na ni koukne a zaskaredi se+ Ne! +Plácne ji do hlavy+ Ty spíš s tátou! +Kouká na ni a kuli oči ať si jako dovolí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2018 00:47

tak jo, ona bude určitě ráda. +usměje se na něj+ no to spím. +zazubí se ale odpustí si nemravný narážky před plodem+ jenže mám teď nemocný bříško, víš? + usměje se na malou a chytne jí ruce+ a pam doktor mi ho vyléčí, ale musím tam chvilku spát. a ty zatím pohlídáš tátu jo? +pohladí ji po vlasech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2018 12:43

Bolí tě bicho? +Koukne na ni Sophie a pak na její břicho a zase na ni+ Táta ikal ze sou to pldy. Když me bolí bicho. +Oznámí jí+ Musim poladit to plejde. Jako tata. +Položí ji ruce na břicho a začne ji jo hladit a Byron se jenom culi+ vypldis se. +Oznámí jí Sophie a Byron se dusi záchvatem smíchu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2018 21:14

no jo, je trošku nemocný. +přikývne, a pak se rozhihňá+ no to máš pravdu, to často bývají prdy. +chichotá se+ ty seš tak hodná, koťátko. +zasměje se, nechá se hladit, a kouká na byrona, jak je malá boží, přitáhne si ji k sobě a dá jí pusu na obě ruce+ už je to trošku lepší. +uculí se a natulí si ji do náruče+ ty seš děsně báječnej malej cvrček. +pousměje se, a je maličko dojatá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2018 22:57

Mamííí. +šklíbí se a odstrkuje ji od sebe a tak dá pusu Vicky Byron a taky se směje+ Vy ste boží obě dvě, víte to? +směje se+ My to bez mámy zvládnem, že jo Sophi. Ona si myslí, že ne, ale my to dáme. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2018 23:20

anoooo? +směje se a nepustí ji dokud jí nedá velkou pusu na čelo+ ty seš moje láska malinká. víš to? +usměje se, a pěknou pusu dá taky byronovi+ takový pěkný věci ji učíš jo. +zazubí se+ Mamka ví úplně jasně, že to spolu zvládnete. +usměje se na něj+ Akorát se trochu bojí že zjistíte, že mamku vlastně vůbec nepotřebujete. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 bře 2018 23:32

Jenže my tě potřebujeme. +usměje se na ni adá jí taky pusu na čelo+ Bez tebe nejsme úplný. A já se musím k někomu v noci tulit a někdo mě musí holit a někdo mě musí milovat jako ty. A to zvládneš jedině ty, kočko. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 bře 2018 23:50

jo. +pousměje se, natáhne se k němu a políbí ho, jen tak slušně a něžně+ já tě miluju. a tebe taky, prďolko moje. +zazubí se+ víš co by mi určitě pomohlo, kdybys mi dala s sebou k panu doktorovi nějakýho plyšáka. Aby mě hlídal. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London