Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 05 bře 2018 23:45

Pokud jde o mě, tak jsi rozhodně vyhrál, Locke. +usměje se na něj a dá mu pusu a trochu ho olíbává a kluci se jim smějou, že je s nima prd hra, že se pořád jenom muchlujou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 05 bře 2018 23:58

jo? +zazubí se děsně moc a na kluky udělá neslušný heslo+ závist je strašná věc, co? +uculí se na Sanzy mezi polibkama+ chceš pod stůl jo? +usměje se na ni a lehce ji pohladí pod halenou na zádech+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 bře 2018 14:46

Když tam půjdeš se mnou tak klidně i pod stůl. +Uculi se na něj a pohladí ho po boku a culi se jako měsíček+ Nebo mě můžeš opít a sbalit. +Mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 07 bře 2018 13:41

já s tebou půjdu všude, kam jenom budeš chtít. +pousměje se jí do kůže+ já na tom opíjení silně pracuju, ale když ty strašně vydržíš. +zasměje se a nenápadně jí dolívá panáky, když se nekouká+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 07 bře 2018 16:07

Tak se snaž však já budu mít zachvili dost. +Zasměje se a nic střízlivá už teda není+ Já bych chtěla abys mě sbalil. Musíš n to mít nějaký figle ne? Když je to potřeba pro nějakou akci. +Zasměje se a koukne na holku co tam tancuje na stole+ Chjo. Na to už jsem stará.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2018 00:52

já popravdě taky. +zasměje se a napije se+ no fígle... to nejsou jako fígle. každá holka je jiná že jo. na každou zabíraj jiný věci, to nejde říct tak obecně. +uculí se+ ale komplimenty a nenááápadný doteky zabíraj skoro dycky. +zazubí se a nenápadně jí konečkem prstu obkrouží koleno+ no jo ty seš uplnej kmet co? +zasměje se+ na to není nikdo nikdy starej. +uculí se, vyskočí na lavici, chytne ji na ruku a vytáhne ji na stůl k sobě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2018 12:39

Komplimenty a náhodný doteky jo? To se mi dost líbí. +Učili se na něj a jemně mu přejede prsty po žebrech i když je opilá tak je to dost nekoherentni+ Locke co blbneš ty cvoků budeme jako dva sasci. +Mějte a nechá se vytáhnout na stůl a tančí tam s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2018 21:18

zamilovaný šašci. +zazubí se+ a dost pohledný šašci. +uculí se na ni, chytne ji za ruku a protočí si ji pod paží, oči mu svítěj a směje se na celý kolo, když tam s ní tančí, ne moc do hudby, ale užívá si to+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 08 bře 2018 22:55

Jo my sme sexy! +směje se a jak tančí, tak do něj vrazí, zavrávorá, ale udrží se na stole+ Ty seš sexy. +zasměje se a dá mu pusu a pořádnou a vrtí u toho zadkem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 08 bře 2018 23:24

sexyyyy.... wuuuuu! +zavýskne vesele a chytne ji, aby nespadla, sklouzne jí rukama na zadek a políbí ji, hluboce a vášnivě, a za zadek ji k sobě trochu přitáhne+ děsně sexy! +zasměje se+ nejvíc sexy jseš ty. +zašeptá jí do rtů+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí