Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 bře 2018 23:29

To jsem chtěla slyšet. +zasměje se a hodí si cop přes rameno a mrkne na Lockeho a vůbec na kluky a pořádně se napije a kouká, jak to tam žije, kolik je tam lidí a jak se baví+ To mi chybělo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 bře 2018 23:40

+kluci zahalekaj na souhlas a napijou se, Locke se uculí+a vezme si škvarek, napije se piva a slízne si z horního rtu pěnu+ jo? +koukne na ni a blýskne úsměvem+ a co ti ještě chybělo? +zeptá se jakože nic, a trochu se culí+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 bře 2018 00:02

Pár věcí to bylo. +zasměje se a podá mu škvarek mezi rty+ To jak to tady žije, jak to tady smrdí a jak je to tu celý Camorrovatý a opravdový. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 bře 2018 00:17

+vezme si ho a trochu jí olízne prst+ jo, Camorr se nikdy nezmění. +usměje se+ vévoda to zkouší už dlouho, ale... tady dole to bude vždycky stejný. +pokrčí rameny+ Myslím, že to je dobře, ne? +mrkne na ni+ A my se náhodou koupem i někdy když tu nejseš, +zazubí se+ Ráno ti nanosím vanu, jestli chceš... a umyju záda. +přimhouří oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 bře 2018 00:25

Jo? jsem tady takovou chviličku a už myslíš, že bych se měla koupat? +zasměje se a zavrtí hlavou+ Bůh ví, kde budeme zítra ráno. Pamatuješ na svou předpověď? V cizině, nahatý a okradený? +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 bře 2018 00:37

neřek jsem že to bude koupel u nás doma, můžu ti ji splašit i v cizině. akorát budem muset děsně moc utíkat, když se majitel vrátí domů. +uculí se a ukrojí jí kousek sýra+ A já se v předpovědích občas pletu... hlavně když se probudíme spolu. +usměje se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 bře 2018 00:56

No, tos neřek, to je pravda, ale sotva jsem sem přijela, tak bych hned nerada jezdila zase pryč+ zasměje se a zavrtí hlavou+ Že se probudíme spolu, to ti můžu slíbit na sto procent!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 bře 2018 01:08

no to neee. +uculí se+ já už se postarám, aby se ti od nás nechtělo. +pošeptá jí do ucha, aby ho neslyšeli kluci+ no to tě beru za slovo. +zazubí se a dolije jim pivo+ Na tvý oči, krásko. +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 bře 2018 10:28

A jak by ses o to chtěl postarat Lamoro? +Zasměje se a úsměv schová v Korbelu aby se napila a oči jo jenom svítí protože ona rozhodně nemysli jenom na mravný věci+ Zahraje si se mnou někdo karty? +Uculi se a závodní obočím.+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 02 bře 2018 19:52

já mám svý triky v rukávu. +zasměje se a oči mu blýsknou+ Ooo, hazard! +uculí se+ Jseš si jistá, že chceš hrát s náma? Mám pocit, že kluci v životě neodehráli čistou hru. +zazubí se+ Zatímco ty seš král poctivosti viď Lamoro. +ušklíbne se vesele Calo+ A o co budem hrát? +přimhouří Locke oči+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí