Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 bře 2018 22:12

Však já je taky ráda uvidím. +zasměje se a oblíkne se do sukně a haleny bez rukávů, vlasy si splete do copu a obarví na hnědo, aby nebudila pozornost a dá mu pusu+ A koukej mě sbalit. abych domů neodešla s někým jiným. +uchichtne se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 bře 2018 22:18

to bys mi udělala jo? +směje se a zavazuje si kalhoty+ já se vynasnažím. +uculí se, natáhne si košili a pohladí ji po zadku, když vychází ze dveří+ chlapi, jde se pít! +houkne na chodbě, a zajde do kuchyně, kde sedí dvojčata a nad něčím se sklání, ale když vzhlídnou, rozculí se, a jdou ji přivítat a obejmout+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 bře 2018 22:19

No, aby sis nemyslel, že mě máš zas tak úplně jistou. +uchichtne se a dá mu pusu, protože je děsně moc sexy a jde se přivítat s dvojčatama, obejme je a směje se+ Co? Půjdeme udělat nějakej vyrvál?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 bře 2018 22:33

to by mě v životě nenapadlo. +uculí se, a kontroluje dvojčata, jestli ji moc neosahávaj+ moje řeč. +zazubí se Galdo+ jo, konečně máme zase s kým pařit. +přikyvuje Calo, a prokřupe si ruce jak kdyby se chystal skládat dříví+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 bře 2018 22:41

A Jean a Brouk? Ti nejdou? jeaneee, Brouku! +zavolá na ně+ Jde se do uzlic, vír sobotní noci! Je čtvrtek, ale to nevadí. +zasměje se a zatočí se tam a padne dvojčatům kolem krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 bře 2018 22:56

Jean je venku, přidá se k nám cestou, a Brouk je nezletilej, víš to? +směje se, ale vezmou ho samozřejmě taky, i když má zrovna Zamilovanej Splín+ čtvrteční noci jsou náhodou nejlepší. +zasměje se locke+ jdem! +zavelí Calo, a vede jejich grupu ven a do přístavu pač tam jsou nejlepší putyky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 bře 2018 22:59

No a? Kdy ste začali pít vy, Já někdy v šestnácti, sím tě. +zasměje se+ Jo, já jsem vůbec nejradši chodila pít ve čtvrtek. +směje se a chytne Lockeho za ruku a vpadnou do hospody a hnedka zaberou stůl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 bře 2018 23:14

nám dával okov víno už od začátku, abysme si zvykli, a pálenku tak od deseti. +zasměje se, proplete jim prsty a do hospody vtrhnou jako velká voda, a Locke rovnou objednává, taky něco k jídlu, aby hned nešli pod stůl, a je celej rozjařenej+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 bře 2018 23:16

No vidíš a pak, že je nezletilej. +zasměje se+ My ho podržíme, že jo. +směje se a naleje jim pivoa sobě taky+ Tak na co se napijeme? +zvedne korbel+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 bře 2018 23:27

myslím, že tady je to jedno, tady nalejou i batoleti, když má zlatky. +směje se, a vezme si kousek sýra+ na to, jak ti to dneska sekne. +uculí se na ni, přiťukne jim korbelama a oči mu zasvítí+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí