Vstupní hala

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Vstupní hala

Příspěvekod Neferet » 21 led 2013 21:19

Zde prosím vyčkejte než Vás někdo vyzvedne.

Obrázek

Zadní část shodiště, sem Vás zavede strážce, aby jste na mne mohli v klidu počkat.

Obrázek
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Styx Lupin » 24 led 2013 20:57

+v poště se objeví odpověď od Styx+

Drahá Neferet.
Velice mě překvapil tvůj dopis. Mám o tebe obavy, co se děje tak závažného, že jsi se nestihla se mnou rozloučit a vše mi vysvětlit osobně. Doufám, že to není nic natolik vážného, že musíš tak narychlo odjet. O tvoji sestru se moc ráda postarám, dohlédnu ti na ni - pochopitelně nenápadně - spolu s Tonym, můžeš se na nás spolehnout. Až se zase vrátíš, hned se nám ozvi.
Hodně štěstí, ať už jdeš kamkoliv.
Styx
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 01:13

+odpoledne se podle instrukcí přemístí do sídla a oči má na stopkách, kdyby náhodou odněkud vybafnul tygr, zazvoní a zatímco čeká, rozhlíží se po okolí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 01:22

+bezpečnostní opatření jí na návštěvníka upozorní, proto ve chvíli kdy se ozve zvonek sbíhá ze schodů. přede dveřmi se na minutku zastaví, aby se uklidnila, uhladí si sukni letních šatů a až teprve pak otevře. očka se jí rozzáří, když jí pohled padne na návštěvu+ Christiane. +široce a nadšeně se na něj usměje+ Tak ráda tě zase vidím. Pojď dál. +zve ho hned dovnitř a uhybá mu z cesty+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 01:32

+použije ještě osvěžující kouzlo na svůj dech, aby mu nesmrdělo z pusy, že, a když se otevřou dveře, usměje se na ni+ Jasmine. +přikývne na pozdrav a následuje ji do haly, pořád se přitom obezřetně rozhlíží+ Tentokrát už mám i opravdovou. +uculí se a podá jí kytici jasmínu+ Krásný dům. +pochválí s úsměvem+

(http://thumbs.dreamstime.com/thumblarge_414/1246515063fL2C1t.jpg Všude to maj jen ve svatebních kyticích... a to by ji asi trochu rozhodilo :D )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 01:46

+zavře za ním dveře a nakloní hlavu na stranu jak ho pozoruje, když se tak rozhlíží kolem+ Copak? Čekáš, že na tebe vyskočí někdo ze zálohy? +zajímá se s veselým úsměvem+ Jasmín... +vydechne trošku překvapeně a potěšeně, když si od něj kytici vezme. přivoní si k ní, přičemž na chvíli zavře oči, aby si tu vůni vychutnala+ ...voní nádherně. Děkuji. +sdělí mu naprosto upřímně, když zvedne hlavu od květin+ Děkuji, sestřina práce a taky trochu našich mistrů. +usměje se vesele a bezděky se rozhlédne kolem+ Půjdeme se posadit? +nabídne nesměle, aby jen tak nestáli uprostřed haly+

(No asi trošku víc :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 01:53

Tak trochu. Pořád čekám, odkud na mě skočí ten tygr, o kterém jsi mluvila. +přizná popravdě a zasměje se+ Přece musíš taky vidět, jak vypadá a voní doopravdy. +usměje se+ Nenápadná půvabná květina s výraznou specifickou vůní, která nemusí každému sednout. +následuje ji+ Ovšem když si tu vůni oblíbíš, není návratu. +usměje se, a dost možná nemluví jen o kytkách+ Jistě, veď mě. +pustí ji před sebe a jde za ní chodbama+ Umíš hrát? +zeptá se, když jsou kolem piana+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 úno 2013 02:07

Myslíš Caesara? +zamrká překvapeně, než se tiše zasměje+ Nemusíš mít obavy. Sice je poslední dobou trošku náladový, ale nikde na tebe nevyskočí. +ujistí ho, že mu nehrozí zvířecí atentát+ Jestli chceš můžu ho zkusit zavolat. Někde se tu ráno potuloval. +navrhne s úsměvem a už se rozhlíží jak vzpomíná kde ho ráno potkala. naslouchá mu a je z toho trošičku v rozpacích, když jí napadne, že se nejedná jen o tu květinu, ale myšlenku hned raději zažene, i když jí to trochu nedá+ A ty sis jí oblíbil? Myslím tu vůni. +zajímá se zlehka zatímco si bezděky opět přivoní. vede ho pod schody do zadní části haly a pak doprava, když se rozhodne pro obývák+ Dalo mi to docela zabrat, ale ano umím. Rodiče chtěli abychom se sestrou uměli hrát alespoň na jeden hudební nástroj a obě jsme se rozhodli pro piáno. Vždycky jsme se pak hádaly, která z nás hrála předešlý den, abychom mohli ven. +zavzpomíná s úsměvem+ A ty hraješ na něco? +zajímá se, když zamíří chodbou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 úno 2013 14:51

To je v pořádku, obejdu se i bez toho. +ujistí ji se smíchem+ Docela rychle. +přikývne s úsměvem, jakože oblíbil, a následuje ji domem+ Později mi určitě musíš něco zahrát. +usměje se+ Moji vychovatelé se také pokoušeli naučit nás hrát na klavír, ovšem já se nikdy nedostal přes etudy a jednoduché melodie. +vykládá+ Sestrám to šlo lépe, já raději pobíhal venku nebo létal na koštěti. +uculí se+ Naučil jsem se sám hrát na kytaru, protože to zabíralo na holky. +zazubí se široce+ Ale už ani nevím, jestli bych to ještě uměl. +zavrtí hlavou a přijde s ní do obývacího pokoje+
Christian
Mág

Příspěvekod Cairo » 12 lis 2013 22:40

*Objeví se před sídlem, v jedné ruce svírá pomačkaný dopis obshující pozvání a souřadnice, v druhé tašku s věcmi. První, co zaregistruje, je příjemné teplo a svěží vánek nesoucí s sebou vůni moře. Pak jí pohled padne na samonté sídlo. V něčem tak velikém v životě nežila, útulný domek jejích rodičů ani její malý byteček v Londýně se s tím nedá srovnat. To ji naplní optimismem, protože větší změnu od svého současného života si vskutku nemohla přát. Rozhlíží se kolem s trošku nejistým výrazem, jako by si nebyla jistá, co dál.*
Cairo
VIP Member

Další

Zpět na Sídlo Darktor