Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 úno 2018 22:02

Vy jste mi taky chyběli, kluci. +koukne na ně a pohled jí zněžní+ Ale do postele klidně jít můžeme. No, nezastavila jsem se, ale najednou mě napadlo.... +koukne na ně+ Že vás miluju a že bez vás nemůžu bejt.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 úno 2018 22:11

oh! +uculí se Locke a pak se tak pěkně usměje+ no to je moc dobře, protože... +přitáhne ji k sobě blíž, a pohladí ji po vlasech+ no však víš, že jsem do tebe úplně blázen a jseš láska mýho života. +usměje se+ jo. navždycky. +přikývne Jean, a omotá jí ruku kolem pasu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 úno 2018 22:14

+usměje se na ně a obejme je taky+ Promiňte, že mi to tak trvalo. Nejsem tak dobrá no. +usměje se na ně omluvně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 23 úno 2018 22:19

no, ty jseš nejlepší. +uculí se Locke, a mrkne na ni, protože to je jasný, a jemně ji hladí na zadech, jak ji objímá+ pojď, dáme si něco k jídlu, jseš hubená jak lunt. +usměje se Jean+ A dáme si to v posteli. +rozhodne Locke, pač ji chce mít co nejblíž+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2018 12:11

To se mi líbí jíst v posteli. +zasměje se a oba je objímá a drží si je u sebe, když jdou k nim do pokoje+ Jak se tu máte, kluci? Představení na schodech vám šlo parádně, koukala jsem na vás. +směje se a kouká na ně, aby se na ně vynadívala+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2018 14:14

no asi tam pak budeme mít drobečky, ale to se vyklepe. +uculí se Locke a do pokoje to vezmou přes kuchyni a naberou si tam něco dobrýho s sebou, a Jean jim vezme džbán+ No jo, Locke teďka pořád otravuje s jednou nohou. +zasměje se+ Ale zvedlo nám to almužny skoro o půlku! +brání se Locke+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2018 14:40

+nabere koláče a v pokoji se zuje a hnedka si sedne doprostřed postele+ Chudáčku, ty nemáš nohu! No prosím tě, řekni mi, jak jsi o ni přišel! Jistě je to velmi srdceryvnej příběh a vůbec všechno. +zasměje se a zakousne se do koláče a trochu se zamaže povidlím+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2018 15:16

+Locke se plácne do peřin vedle ní a vylizuje z koláče tvaroh+ no jistě! bylo to hrozně smutný, dělal sem na lodích a kýl mi skřípnul nohu ke skále. krev všude. +vytřeští oči+ a město, to chudákům nikdy nepomůže. +pokýve vážně a pak se uculí+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 24 úno 2018 15:48

Chudáčku! +zvolá a musí ho políbit, že toho tolik vytrpěl a se smíchem se svalí zpátky do peřin+ A co vůbec s těma všema penězma děláte, kluci? +vezme si ještě koláč+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 24 úno 2018 16:26

no že jo! +zasměje se, a podrží si ji u sebe v polibku, protože se mu stýskalo po tom ji líbat+ jako dycky, dáváme je do sejfu, a pak je chytře investujem do toho, co je zrovna potřeba. +zahýbe obočím, a lehne si aby na ni viděl+ teďka je takový trochu hluchý období, před týdnem jsme dotáhli jednu akci, a nová se ještě nerozjela. +pousměje se+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí