Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 21:32

+vzhledem k perverzně dlouhý abstinenci děláme Lockemu docela solidní problémy ten nápor vzrušení vydržet, rytmicky do Wenai přiráží, čelem se jí opírá o rameno a nesouvisle sténá, což tlumí do její kůže, stahy jejího lůna mu taky moc nepomáhaj, dlaní jí sklouzne po ňadrech a palcem polaská bradavku+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 21:35

+sténá, plnou pusu jeho vlasů, což je jí úplně jedno, tiskne se k němu, křečovitě se ho drží za ramena+ Locke... +zašeptá hořečnatě+ Já to moc dlouho... už... +dostane ze sebe jenom tolik, protože ostatní slova zaniknou ve sténání, v klíně se jí hromadí vzrušení tak dlouho potlačované teď konečně dosáhne vrchu a změní se v orgasmus+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 21:40

+v duchu poděkuje Třináctýmu, protože se sám drží jen zuby nehty, a jakmile se kolem něj stáhne v orgasmu, hlasitě zasténá a sám se několika prudkými přírazy udělá a snaží se přitom na ni nezhroutit, svaly na pažích se mu chvějou+ Wenai. +vydechne jí do kůže na krku, rozdýchává orgasmus a zasypává její rameno drobnými polibky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 21:47

+křečovitě se naposledy prohne, než orgasmus odezní a ona s výrazem, jako po lobotomii leží na zemi na zádech a hladí ho po ramenou+ Locke.... +zašeptá+ Ano, ano ano ano ano. Nevím co mluvím a je mi to jedno. Bylo to boží. +šeptá celá pryč+ Já tě miluju.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 21:53

+poněkud padne vedle ní na střechu, ale hned si ji přitáhne k sobě a hladí ji ve vlasech a po ramenou+ Kurva boží. +souhlasí mírně bez dechu, chvilku tiše leží a zírá nahoru na nebe+ Já... +odkašle si+ tětakymiluju. +vysype to pak ze sebe najednou, políbí ji do vlasů a zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 21:59

+musí se rozesmát+ To bylo teda pěkně odfláklý. +uculuje se a dá mu pusu na tvář+ Nemusíš to říkat, Locke. +zašeptá, ale usmívá se u toho+ Mě úplně stačí ta tvoje chlapácká postava. +usídlí se mu hlavou na hrudníku a pohladí ho prsty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 22:12

Ale já chci. +zaprotestuje+ Jen na to nejsem zvyklej. +pohladí ji po tváři, zvedne si ji za bradu k sobě a políbí ji, hraje si s jejími rty a pak se odlepí+ Miluju tě. +uculí se, nakloní hlavu na stranu a spokojeně přikývne+ To bylo lepší, ne? +mrkne na ni+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 22:24

Zlepšuješ se každou chvilkou. +usměje se na něj, natáhne se k němu a políbí ho+ Je mi zima. +přitulí se k němu blíž, ne že by se měla k tomu vstát a třeba se oblíct, to ji vůbec nenapadne, jenom ho víc obejme a schová si obličej k jeho krku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 22 úno 2013 22:45

Já se to naučím. +zazubí se jí do vlasů, natáhne se pro svoji tuniku a tak nějak ji přes ně přehodí, moc toho sice nezakreje, ale lepší než drátkem do oka+ Mrznou ti Kůstky, jo? +uculí se+ Měli bysme jít dovnitř. +poznamená, ale ani se nehne, přejíždí jí konečkama prstů po pažích a bokách a vychutnává si, že ji má u sebe+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 22 úno 2013 23:01

+přetáhne si jeho tuniku přes ramena+ Nechci jít dovnitř. Postavíme si tady stan a budem tu bydlet. Dole jsou lidi a vůbec. +mumlá mu do kůže a pokrývá ji polibky+ Locke... +podívá se na něj a usměje se, šťastná+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí