Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Victoria » 02 led 2018 00:23

Takhle, až mi jde mráz po zádech... jako kdybys mě chtěl... sežrat. +zazubí se, sklouzne mu rty na krk a trochu ho tam kousne, přejede mu prsty ke kalhotům od pyžama a vklouzne rukou pod ně+ Jsem z toho hrozně vlhká. +pošeptá mu do kůže, a ještě že jsou jen kousíííček od jistýho přístěnku pod schody :D+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2018 00:23

Lockeslav! Ty toho psa nemáš rád! +zasměje se a pustí pejska na zem, aby se proběhl a honil Lockeho mašli a zatím chytne Jeana za ruku a opře se o něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2018 00:27

Chci tě sežrat! +zavrčí jí do rtů a klapne zubama, krátce ji kousne do krku a stáhne si ji pěkně do toho přístnku u salonu, hned jak se tam zavřou dveře ji na ně natiskne a políbí ji, dravě a vášnivě a tiskne se k ní až bolestivě tvrdou erekcí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 02 led 2018 00:29

Lockulf! +zasměje se+ Nee, já jsem na něj nejhodnější. +uculí se a mašlí před ním utíká, motá ho dokola a culí se, a Jean jí omotá ruku kolem pasu a přitáhne si ji tak k sobě blíž, vtiskne jí pusu do vlasů a usměje se+ Jsi spokojená, +zeptá se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 02 led 2018 00:32

+usměje se a trochu zalapá po dechu, jak ji kousne, vklouzne za ním do přístěnku a zasténá, protože se hned octne na dveřích, přitisknutá k němu, vklouzne mu rukama pod pyžamo a otře se mu klínem o klín+ ale ale ale. +zazubí se, stáhne mu kalhoty o pyžama níž a chytne jeho erekci do ruky, sevře ho v dlani a začne ho hladit, nijak něžně+ vzrušuje tě to? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 led 2018 00:34

+sleduje Lockeho a štěně a smeje se, opřená o Jeana a zvedne k němu hlavu a přikývne+ Jsem a moc. +řekne mu a políbí ho na tvář+ Miluju tě. +špitne mu tajně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2018 00:35

+zasténá, tak naléhavě a přirazí jí do ruky+ A musíš se ptát, +pousměje se+ jasně, že jo, ty celá. +stiskne jí prso přes triko a přirazí znovu do její dlaně, pak rukou sklouzne po jejím těle do jejího klína a pohladí ji přes oblečení+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 02 led 2018 00:37

+Locke si s ním hraje, přikryje ho papírem od dárku a když zpod něj vyskočí, dělá, že se lekl, honí s ním mašli, a pak se k nim natáhne a položí si jí hlavu do klína+ A já tebe. +pošeptá jí Jean do ucha něžně+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 02 led 2018 00:41

+kousne se do rtu, protože jenom slyšet ho vzdychat ji dost bere, a rty mu bloudí po kůži, po obličeji, a pod pyžamem už nic nemá, takže může hned cítit, jak je horká a vzrušená, natiskne se mu na ruku a trochu křečovitě ho sevře v ruce+ a co nejvíc? +uchichtne se udýchaně, palcem polaská to citlivý místo pod žaludem a koukne mu do očí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 led 2018 21:40

+dlouze zasténá+ Když vzdycháš, když tě donutím zasténat. +zavrčí jí do kůže a prsty vklouzne do ní a najde to citlivý místo+ Zasténej pro mě. Popros. +šeptá hořečnatě+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz