Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Victoria » 01 led 2018 22:56

do las Vegas. +uculí se+ to bylo nádherný, jak jsme tam tenkrát byli spolu, a jen blbnuli a milovali se a pili. +zasměje se+ Pamatuješ na to, jak jsme se milovali ve vaně plný žetonů? +uculí se mu do ramene+ a... na ten nekonečnej výtah... +přimhouří oči+ nemohla jsem z tebe sundat ruce, ani na chviličku. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2018 23:00

No ale to je děsně moc složitý, jak ho mám pojmenovat, co, +kouká na pejska+ Jak by ses chtěl jmenovbat, Nějak strašlivě? +zasměje se+ Ty budeš můj mazílek, že jo a budeš spát se mnou v posteli. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2018 23:00

No právě, že pamatuju, tak jsem tě tam chtěl vzít ještě jednou. +zasměje se+ Ale jestli nechceš, tak můžeme jet někam jinam. +usměje se na ni+ Můžeme jet, kamkoli budeš chtít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 01 led 2018 23:11

no a jak se tam všichni vejdem? +vykulí oči Locke, a podrbe ho pod bradou+ no on je děsně strašlivej, koukni na ty mrňavý uši. +zazubí se+ ale naroste, prej. říkal to ten co nám ho prodával. Bude to děsnej hlídač. +uculí se+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 01 led 2018 23:13

Chci, tam to bylo báječný. +uculí se+ děsně moc ráda na to vzpomínám. +vtiskne mu malou pusu, a koukne na sophii jak si hraje+ já myslím, že je úplně zaměstnaná... jestli chceš ještě jeden dárek. +zazubí se, a trochu se mu na klíně posune, do tý správný polohy+ chceš? +blýskne jí v očích, a políbí ho tak naléhavějc, dychtivějc+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2018 23:31

No, možmná se vejdete taky, když budete hodný a když vás pejsek nechá. +zasměje se a mrkne na ně+ No a tový ouška my máme, no ta ouška! +rozplívá se+ Spapáme ta ouška. Mńam mňam mňam mňam mňam . +Pusinkuje mu ouška+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 led 2018 23:32

+koukne na ni a začne se děsně moc moc cilit a přikývne+ Chci, to víš, že chci, kočko. +uchichtne se a koukna na malou a pohladí Vicky nenápadně po stehně, sklouzne po boku až na zadek+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Locke Lamora » 01 led 2018 23:35

Slyšíš to Jeane, to jsme to dopracovali. +uculí se+ My se tu snažíme a nakonec nás chlupatina vyhodí z postele. +zasměje se+ Mně takhle ouška nepusinkuješ! +stěžuje si, ale culí se u toho+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Victoria » 01 led 2018 23:37

Pamatuješ, jak jsme jeli do Vegas autem, a já jsem ti ho vykouřila za jízdy? +zazubí se, nakloní se k němu a olíbne ho, okousne mu spodní ret, trochu za něj zatahá a lehce se mu na klíně poposune+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 led 2018 23:38

Jo, protože on je tak děsně moc rozkošnej a jeho ouška jsou nádherně chlupatý. +zasměje se a ukáže mu, jak má pejsek chlupatý ouška+ On by chtěl pusinkovat ouška. +uchichtne sepejskovi do srsti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz