Salon

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Salon

Příspěvekod Wenai Lafayette » 26 pro 2016 21:05

Nebude to ani pěk minut, pak přijďte, jo? +usměje se na ně a ještě jim dá každýmu pusu, než odběhne nahoru+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2017 16:57

+dojdou s ní dolů do salonku a tam je obří strom a ta kupa dárků a Sophie se k nim rozběhne+ Tak co, princezno. + Usměje se Byron+ Poznáš který dárky jsou tvoje? +Zeptá se ji a Sophie zaváhá+ Secky? + Zeptá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2017 17:34

ty jseš kouzelná. +rozesměje se děsně moc, sedne si tam k ní na zem, a jeden dárek si přitáhne+ koukej, tady na cedulce je napsaný tvoje jméno, víš? Na začátku je S, jako Sophie. Vypadá takhle jako had, zakrouceně. +ukazuje jí to+ Tak musíš hledat dárky, který mají takovýho hada na začátku, ty jsou tvoje. +uculí se, a Sophie vyrazí na lov, a okukuje cedulky+ Já ji miluju. +zazubí se na Byrona, a vytahá zpod stromku pár balíčků, který jsou pro něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2017 18:02

Ssssssssssssss. +Sdělí ji Sophie děsně vážně a Byron se jenom směje+ byl jsem hodnej? + Usmeje se a taky ji poda balicky a balíky+ Tys bala taky hodná. +Dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2017 18:20

no jasně, přesně tak. +uculí se, a pomáhá jí odtahat si její balíčky na stranu+ Jéé, já jsem byla taky hodná! +zasměje se a oči jí zasvítí+ no ty taky, neboj. +mrkne na něj, a vrhne se na ty svoje, aby je rozbalila, jen občas pomůže sophii, která dostala ohromný množství hraček+

http://imagizer.imageshack.us/a/img924/782/NkTJjz.jpg
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2017 19:42

To je bozi! +Vykřikne, když si rozděla dárky. Zejména hvězda smrti z Lega se mu moc líbí a oči mu jenom svítí a hnedka si zkouší tričko a kilt+ Budes to stavět se mnou? Budeš? +Ptá se a je jak malej kluk+

http://jpeg.cz/images/2017/12/30/81Yz8YdsAL._SL1500_.jpg
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2017 19:57

No to musíte postavit se sophií. +zazubí se, a malá má samozřejmě taky lego, akorát s většíma kostkama, a s přimhouřenýma očima sleduje jak mu ten kilt sedne+ jo, je skvělej. +uchichtne se spokojeně+ jo, a tady máš star wars pouta, kdybych příští rok nebyla až tak hodná. +uculí se a zahýbe obočím+ A tady máš novej skejt s Hanem. +zazubí se, a honem taky rozbaluje+ jééé palačinky! sophie, budeme mít palačinky? +uculuje se a všecky boty si vyzkouší+ líbím se ti na podpatkách, jo? +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2017 20:19

To jsou pouta? + Výkupu na to oči a hned se učili+ No mě je to jasný, ty začneš zlobit co nejdřív, že jo. + Zamrka na ni spiklenecky+ Se Sophii? A nebude mi jist kostičky že ne? +zeptá se a má o to trochu obavy+ Na podpatkach taky. Ja jsem myslel ze by se ti mohly líbit. +Usmeje se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 pro 2017 20:41

no jo, to jsou. +zazubí se+ já zlobím často. +uculí se na něj mnohoznačně+ Ona už věci o pusy moc nestrká, myslím, že to půjde. +ujistí ho pobaveně+ Jo, líbí se mi moc. +usměje se, nakloní se k němu a dá mu pusu, pěknou a vděčnou+ jsi na mě moc hodnej. +pousměje se mu do rtů, a sophie si nazuje její boty a potácí se v nich+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 pro 2017 20:53

+oplatí ji polibek a pohladí i po tváři+ Já přesně vím jak ty zlobis. + Zasměje se vesele a plácne ji po zadku+ Však já vymyslím za co tě brzo potrestam. +Mrkne na ni a docela se na to těší+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz