Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 23 pro 2017 00:37

Jo, tak já mám pocit, že a světě jsou všichni tak jako... zbyteční. I já, i prezident, nebo královna. +pousměje se+ Budeš si muset vystačit s tím, že pro mě jsi ty celej svět. +usměje se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 pro 2017 20:52

ty nejseš zbytečnej. +namítne, ale pak se uculí+ jo? +musí se usmát+ to je děsně pěkný. +vtiskne mu pěknou pusu+ tak jo tak jedem, ať tam jsme. +políbí ho ještě, a vyleze zpod stromku+ Sophie, Robine... už pojedeme. +zavolá a jde posbírat tašky, mají jich jako menší fotbalový družstvo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 pro 2017 17:40

No ale jenom pro tebe nejsem zbytečnej, že jo A doufám teda, že i pro Sophii. +usměje se na ni a vyleze z pod stromku+ Tak jdeme na Tvrz. +hlásí a směje se, protože se těší+ Těšíš se na kamarády, Sophi? +zeptá se jí a vezme ji do náruče+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 pro 2017 17:44

No, to ti bude muset stačit. +uculí se trošku, obejme ho kolem pasu, chytne si robina k noze a přemístí je na tvrz, a jeefes přemístí zbytek jejich věcí hned za nima, a sophie výská že se moc těší, protože má děcka z tvrze ráda a vždycky z nima běhá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 pro 2017 17:48

Jenže to je nejdůležitější! To, že jsem důležitej pro tebe. +usměje se a dá jí pusu, Sophie ho za to plácne do oka a už letí na tvrz+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 úno 2018 23:52

Byron píše:Já jsem moudrý. +zasměje se a otevře garáž dálkovým ovládáním+ Jo, nebo tam zamkneme Sophii, to bude klid! +směje se a bezpečně a pomalu zaparkuje dovnitř a vůbec nic se nestane :D+

Nejmoudřejší. +zazubí se na něj do zrcátka+ Noo, to by bylo řešení. +uchichtne se, vystoupí, vypustí Robina a vyndá sophii z auta+ tak poběž, přivítat se s Jeefesem a dát si věci do pokojíčku. +usměje se na ni, koukne na Byrona a usměje se, protože je moc ráda zase doma, vejde do chodby a zhluboka se nadechne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 úno 2018 23:54

Že jo§ +zasměje se a vezme tašku a jde za ní+ Co je, Smrdí tu něco, +nadechne se taky a pak začenichá a Robin taky začenichá+ Já nic necejtim. +usoudí+ Cibule?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 bře 2018 00:40

ne, voní to tu jako doma, ty pako. +uculí se, tak šťastně+ já se ráda vracím domů. +pokrčí prostě rameny, odloží jejich kufry a tašky a jde dohnat sophii, která už se žene v botách do pokojíčku, tak ji polapí na schodech a zuje a sundá jí šálu+ by sis umazala koberec. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 bře 2018 10:38

Jo akorát tu chybí vůně smažené slaniny. +Zasměje se a zazubi se na ni+ Ty už se nemůžeš dočkat, prcku? +Zasmějme se a taky se vyzuje+ A co chceš dělat doma jako první, kočko?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 bře 2018 19:58

to napravíme ráno. +zazubí se+ Ahoj Jeefesi. +přivítá se s ním+ jo, hlaju. +houkne za ním sophie, netrpělivě zahodí čepici a vylítne do pokojíčku, robin to tam obíhá a očichává, Vicky se uculí a plácne sebou naznak na gauč+ tady je to stejně nejlepší. +zasměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London