Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 21 pro 2017 00:09

Děláme to správně. Kdyby sis nebyla jistá, tak mi řekni a já to zkontroluju. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+|Kočko, můžu ti něco říct? +koukne na ni, tak opatrně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2017 00:14

a ty to poznáš? +usměje se trošku+ jo, jasně že můžeš. +přikývne+ ty vždycky. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2017 00:17

Jasně, že to poznám, já jsem děsně chytrej, nezapomínej prosím, že jsem Jedi mistr a vůbec. +koukne na ni a usměje se a dá jí krátkou pusu, aby se nezlobila+ No, já si myslím.... +koukne na ni otatrně a obejme ji+ Že Sophie by měla větší radost a víc si užila Vánoce, kdyby u nás byl i třeba bordel a nebylo všechno dokonalý, ale ty abys byla šťastná. A já taky. +koukne na ni a drží ji jako klíště+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2017 00:19

tak jo, já ti budu věřit jo. +usměje se+ a jak ty by sis to předstaavoval? vánoce? +usměje se+ co bys chtěl dělat, +pousměje se+ no, to máš asi pravdu. +přikývne a přemýšlí o tom+ když já nevim jak. +koukne na něj a usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2017 00:24

No, víš. u nás to bylo vždycky na vánoce dokonalý, všechno nazdobený, ladilo, bylo tam spoustu cukroví a stejně to bylo na hovno, protože otec je debil. +pokrčí rameny a usměje se na ni+ No, prostě budeme dělat jenom to, co chceme dělat. například takovej maraton Star Wars je podle mě velmi vánoční věc, která by se neměla ošidit.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2017 00:26

já vím, žes to měl těžký doma. +přikývne, prohrábne mu patku a pohladí ho+ proto taky chci, aby to teď bylo jiný, správný. pěkný. +pousměje se+ tak jo, maraton star wars. to je dobrej začátek. +přikývne+ promiň, že sem se chovala jako pako, já sem trochu zpanikařila. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2017 00:30

jééé ty seš hodná. +usměje se a dá jí pusu+ Tak jo, dáme si maraton. Já jsem rád, že už se zase usmíváš. +usměje se na ni a dá jí pusu+ A kdy budeš chtít jet na tu tvrz? Chceš ještě?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2017 00:33

chci. +přikývne+ nevadí ti to? +koukne na něj omluvně+ co kdyby... co kdybysme byli doma do 24., a pak bysme večer jeli na tvrz, poseděli se všema, a ráno si dali dárky tam? a pak měli vánoční oběd na tvrzi? +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2017 00:35

Tak jo, to je boží nápad. +usměje se na ni a přikývne+ Všechno zvládneme, jo, Dovolíš mi to? +usměje se na ni a pohladí ji po prstýnku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2017 00:40

dovolím ti všecko. +pousměje se na něj pěkně+ s tebou mi to přijde všechno jednodušší, víš? +pohladí ho tak jemně+ jsem příšerná matka. +koukne na něj vážně+ snědla jsem sophii nutelu. +přizná kajícně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London