Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 23:38

Jsi v tom moc dobrá, náhodou, já to vím, jsem v tom s tebou. +usměje se na ni+ A jsem moc rád, že jsem v tom s tebou. +políbí ji na čelo+ Nemusíš bejt dokonalá, jenom dělej to, co obvykle, budeme se koukat na televizi a jíst zmrzlinu a bude to. Přežijeme to. Uvidíš.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 23:42

já sem jenom chtěla aby to bylo perfektní. aby si sophie mohla pamatovat úžasný vánoce jako z časopisu. +popotáhne, zavře oči, a jen je u něj+ aby je měla ráda jako ty, a... +nadechne se, ale pak se kousne do rtu, a vtiskne mu pusu na hrudní kost+ Prostě to nechci jenom přežít, chci to umět prožít. Aby byla šťastná. a ty taky.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 23:43

To jsou pěkně trapný vánoce a já vánoce jako z časopisu nechci, tam nikdy nemanjí na stromku hvězdy smrti a X-wingy a tak. +řekne a usměje se+ Sophie bude nejradši, když bude mít maminku v pohodě. +pohladí ji ve vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 23:46

jo, to bych si pro ni taky přála. Jednou se o vánocích nesložit. +ušklíbne se+ netrápit tě. +pousměje se trochu+ já... +nadechne se a celá zrudne+ já vím že to pro tebe hodně znamená ale mohlibysmebejtnavánocezasenatvrzi. +vyhrkne a pokusí se propadnout do mezery mezi matrace+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 23:48

+ale on ji nepustí, aby se někam propadla, ani na chviličku a usměje se a přikývne+ No jasně, na Tvrzi je to super, je tam spousta lidí a ty si odpočineš, že půjdeme sáňkovat? Že jo, +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 23:51

+přitulí se k němu a přikývne+ jo, je tam spousta lidí, ale já už sem si na to zvykla, to jsou naši lidi. +zamumlá mu do hrudi+ a není to takovej tlak, protože tam jsuo vánoce samy od sebe, nemusíme je dělat my. a když je toho moc, můžu si jí odpočinout, a nevadí to. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 pro 2017 23:53

Tak tam pojedeme, kdy chceš vyrazit? Hned jak se vrátíme domů? Myslím, že klidně můžeme. Můžeme tam přijjít kdykoliv. +usměje se a pohladí ji po vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 23:57

je to trapný. měli bysme bejt doma, když jsme teď rodina. +zamumlá, a ohřívá si prsty o jeho žebra+ zlobíš se na mě? já sem se snažila. +pousměje se, a sklouzne mu nosem po krku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 pro 2017 00:01

není to trapný a měli bysme bejt tam, kde je nám dobře. Já znám spoustu lidí, co nejsou na vánoce doma a jsou taky rodina a šťastní. +pousměje se a prohrábne jí vlasy+ Já si myslím, že ty moc čteš ty ideální ženský časopisy, to ti myslím zakážu. +pousměje se+ Mě přijde, že se cpeš do nějaké představy, o které si myslíš, že to tak být musí a jinak to být nesmík, ale máme spoustu možností, kočko, Můžeme dělat, cokoli budeme chtít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 pro 2017 00:05

já to jenom chci udělat správně. +pousměje se+ pořád mám strach, že něco zkazím a sophie bude mentálně traumatizovaná o konce života. +vykulí na něj oči, aby se nesmál+ že bych měla održovat pravidla a tradice a různě... +pokrčí rameny a stulí se k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London