Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 18 pro 2017 01:09

+obejme ji a přivoní si k jejím vlasům tak, aby to neviděla+ To máme? Já jsem na ni tak hrdej, kočko. +usměje se hrdě a šťastně+ Líbí se ti to?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2017 01:12

já sem tak ráda, že ani netušíš jak moc. +usměje se a hladí ho po prstech+ jsem děsně pyšná. +zazubí se+ a na tebe. že náš obě zvládáš. +zasměje se tiše+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2017 01:14

Je z ní čarodějka, určitě bude nejlepší ve škole. +řekne, protože to je přece úplně jasný, že bude+ Na mě? +usměje se+ Ale prosím tě, vždyť to je tak jasný! Chci aby vám bylo dobře a vy jste obě úžasný.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2017 01:17

já myslím, že sophii je určitě dobře, koukni jak je spokojená. +uculí se+ myslíš jo? to teda nevim po kom by byla akademicky úspěšná, já sem do školy ani nechodila a ty jsi z ní zdrhnul. +uchichtne se+ náhodou jsem na tebe děsně pyšná. seš parádní táta a skvělej manžel, a báječnej kluk. +pousměje se+ a to mi tě rozmlouvali. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2017 01:18

Neboj se, ona bude v pohodě. +zasměje se+ Protože má nás. +uchichtne se+ Jsem? to jsem rád. Kdo ti mě jako rozmlouval? To si s nima vyřídím! +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2017 01:23

jo, myslím že bude. +uculí se+ paka co neviděli jakej jseš doopravdy, narozdíl ode mě. +pousměje se+ hezky se vyspi. za týden jsou vánoce. +uculí se, a dá mu pusu na prstýnek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2017 01:26

No tak to jsou teda hodně velký paka. +zasměje se+ Ještě, že ty seš tak moudrá. +přikývne a nedělá si srandu+ Jo, no Vánoce. Myslíš, že něco dostanu, Já jsem chtěl bejt hodnej, fakt jo. +strachuje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 pro 2017 01:29

já myslím, žč ti tu ježíšek něco nechá. +uculí se+ knihu matematickejch příkladů, nebo tak. +uchichtne se+ dobrou, zlato. +pousměje se do polštáře, zavře oči, a víc se k němu přitulí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 pro 2017 01:32

Tak jo, na to se teda těším. +uchichtne se a políbí ji do vlasů+ Dobrou noc, lásko. +pošeptá jí a ještě nespí, ještě se tajně těší na vánoce s nima+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 pro 2017 21:20

+spí celkem neklidně, jako poslední dobou pořád, a ráno se vzbudí dost brzo, vyklouzne z postele a seběhne do kuchyně, navleče si župan a je odhodlaná udělat jim boží vánoce, úchvatnou snídani a ještě aspoň pět druhů cukroví, a vyzdobit celou kuchyň a obývák a chodby, s vervou se do toho pustí, ale moc jí to nejde, a místo aby je probudila jako domácí bohyně, asi tak za hodinu stojí uprostřed kuchyně, ze světýlek prskaj elektrický výboje, svícen je ohořelej, snídaně spálená, v kuchyni lehkej dým a ona poněkud v slzách prchne do špajzu, zavře se tam a lituje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London