Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 14 pro 2017 23:41

Bude to silvestr jak má být. +uculí se+ Nejdřív je potřeba si to vyzkoušet, že- +zasměje se na Nicka, ale v tom ho Bella ohodí sněhem+ Zdá se, že každý máme jiný přístup. +musí se uculit+ Zajímalo by mě, pokud budou mít magii, kam je moudrý klobouk zařadí. +uculí se+ pokud je tedy za těch nekonečných deset let pošleme do bradavic. +dodá pobaveně, a nechá Nicka zkoumat prstíkem+ Tak co, pojedeme? +uculí se, a opatrně zatáhne za provázek, aby se sáně pomalu rozjely, zatím jen po rovině, a kontroluje, jestli nikoho nevyklopil+ Z kopce ale budeme muset jet s nimi. +pousměje se+ Proč by ne, za pár let už budou honit jeden druhého. +uculí se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 pro 2017 23:41

To by mě taky hrozně zajímalo. Ale vím skoro jistě, že nebudou ve stejné koleji +zasměje se, jak jsou prckové každý úplně jiný+ To nemůžeš dělat, Bello, tatínek se neohazuje +napomene něžně malou+ Tak mě napadlo, že tě ani nebudu moct před dětmi zkoulovat +uculí se na Remuse a zatlačí zezadu na sáně, aby se rozjely+ Jo, z kopce je určitě nepustíme samotné +zasměje se a mláďata koukají vyjeveně po okolí, kde to ještě neznají, jenom očka jsou jim vidět, jak jsou zababušeni do šál a čepic jako eskymáci, a dokonce i jindy živá Bella ani nedutá a zaujatě sleduje, co se děje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 15 pro 2017 02:09

To je možná dobře, aspoň je nebudou pořád tolik srovnávat. +usměje se+ Myslíš, že byste s Vanessou byly ve stejné koleji, kdyby chodila taky do Bradavic? +podívá se na ni se zájmem+ Zřejmě jsme přišli na způsob, jak Bellu uklidnit. +zasměje se a proveze je kolem domku, aby si prohlédli okolí, což jsou tedy hlavně stromy+ Já si nedělám iluze, že se na mě za pár let nespiknete. +směje se, a sáhne dětem na nos, jestli ho ještě nemají studený+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 pro 2017 01:29

Hm, to je otázka... +zamyslí se vážně+ Ale asi ano. Myslím, že my dvě jsme úplně stejné. Akorát si nejsem stoprocentně jistá, jestli by mě moudrý klobouk zařadil do Zmijozelu i dnes, po tom, jak jsi mě za ty roky hodně změnil +uculí se na něj+ Jo, zdá se, že ta zima platí na ně na oba +pobaveně sleduje děti, jak ani nemuknou a jen zvědavě koukají. Když dojdou na kopec, Styx se rozhlédne, kudy by to šlo dolů nejlíp+ Tak kdopak se s nimi sveze? +mrkne na Remuse vesele+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 pro 2017 20:39

Já myslím, že povaha člověka se až tak nezmění, nebo ano? +uculí se+ Zmijozelové mají přece spoustu dobrých vlastností. + zafuní trochu, jak táhne děti do kopce, přece jenom odohromady nejsou nejlehčí+ A ty u tebe nikam nezmizely. +uculí s na ni přes rameno+ Tak co, připraveni? +usměje se na prcky a posadí se k nim na sáně, pěkně dozadu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 pro 2017 23:07

Povaha asi ne, ale názory jo, a ty jsou taky rozhodující při volbě koleje +pousměje se+ No to si piš, že máme spoustu dobrých vlastností +zahihňá se+ Zmijozelští už dneska naštěstí nejsou tak zkažení jako jejich otcové kdysi za války +posadí se na sáně úplně dopředu, děti mají mezi sebou+ Jasnačka, připraveni. Hlídej, aby nevypadli +pomůže saním přejet přes okraj kopce a pak už jen zvedne nohy a všichni letí dolů jako vítr. Prckové mají oči jako tenisáky a nestačí sledovat okolí, co se kolem nich míhá. Styx si tu jízdu náležitě užívá, protože tohle v Austrálii nemají. Dole pod kopcem opatrně zabrzdí a když sáně zastaví, pootočí se dozadu+ Jsme všichni? +směje se+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 pro 2017 01:41

říká se, že moudrý klobouk velmi často přihlíží k volbě žáků, protože i to o jejich povaze ledacos vypovídá. +usměje se, a obejme obě děti, aby udělal pažemi zábradlí+ jedeme. +zasměje se, tiskne děti k sobě, a prckové ani nedutají, jak to sviští, remusovi vlaje šála, a celou cestu se směje+ Hlásím že nemáme žádného pasažéra přes palubu. +uculí se, a oklepe si sníh z bot+ vypadají celkem netraumatizovaně. +konstatuje, když dětem narovná čepice+ Tak co, dáme si to ještě jednou? +cvrnkne belle do nosu, a už táhne sáně nahoru+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 pro 2017 21:59

A ty jsi chtěl tenkrát sám do Nebelvíru, anebo to rozhodl jenom klobouk? +vyzvídá+ Vypadá to, že si to užívají. Ani vůbec neprotestují na tu zimu +konstatuje se smíchem, když vidí ty rozjařené dětské tvářičky, vymalované od mrazu do růžova+ No jasně, přece jsme sem nepřijeli jenom kvůli jednomu svezení +zasměje se a pomůže tlačit Remusovi sáňky do kopce. Když jedou dolů podruhé, prckové už se nahlas řehtají a výskají, jaká je to sranda. A Romulus běží vedle nich z kopce, až mu za patama práší sníh a štěká radostí jako pominutý+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 pro 2017 11:15

Já jsem cestou do Bradavic potkal ve vlaku Jamese a Siriuse, a u Jamese bylo velice zjevné, že se dostane do Nebelvíru. +musí se zasmát+ Přál jsem si být tam, co oni, abych měl poprvé v životě opravdové přátele. +pousměje se+ Ale klobouk nijak neprotestoval, takže bych řekl, že to bylo mezi Havraspárem a Nebelvírem. +usměje se udýchaně, když konečně vytáhnou sáně do kopce. Sice by si mohli pomoct kouzlem, ale takhle je to tak nějak opravdovější+ Příští rok už budou požadovat vlastní sáně. +zasměje se+ A Romulus dneska bude spát jako miminko. +uculí se, jak kolem nich pes lítá+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 pro 2017 21:33

Nebelvír mi k tobě jde stejně nejlíp +mrkne na něj+ Vypadá to, že se jim tady líbí, tak příští rok zde můžeme strávit celé vánoční svátky +ještě asi padesát krát vylezou na kopec a sjedou dolů, než Styx konečně rozhodne, že už stačilo+ A myslím, že nejenom Romulus. Dneska budeme určitě všichni spát jako zabiti. Jdeme se ohřát dovnitř, nebo mi upadne nos a uši +zkontroluje děti, jestli v těch sáňkách nezmrzly, ale ty se navzdory červeným nosíkům tváří spokojeně, tak toužebně zamíří ke srubu+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri