Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 07 pro 2017 22:28

Světýlkaaaa! +směje se a tak zářivě koukne na Vicky+ To je dobře. My se postaráme o to, aby to šlo. +zazubí se na ni a koukne dolů na malou+ Že jo? Budeme mamince pomáhat a budeme na ni hodný?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2017 22:31

no jo, my sme. +přikyvuje sophie, poskakuje a honí světýlka kolem stromečku+ já vím že jo. +uculí se a dá mu pusu+ já nám přinesu kakao a trochu cukroví na ochutnání, jo? +navrhne, usměje se mu do rtů, a odběhne pro to do kuchyně+ etě udělej. +přiběhne k byronovi sophie a rozbaluje mu ruku a hledá světýlko+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2017 22:38

Na ochutnání! +zasvítí mu oči+ Miluju cukroví na ochutnání. +uchichtne se a koukne na malou+ Co? No to já neumím, maminka umí dělat světýlka, ona je totiž kouzelná, víš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2017 22:45

mně je to jasný. +uculí se, v kuchyni udělá kakao a chystá jim to a opatrně zkoumá, jak se cítí vevnitř, a kupodivu se jí nechce brečet, tak se tak opatrně usměje a nandá jim na talířky+ jo? +koukne na něj sophie tak zkoumavě+ nede ti to? +našpulí pusu, a pořád mu otevírá a zavírá prsty do dlaně, tam a zpátky, a když je jednou otevře, ucítí to měkký teplo jako předtím a v otevřený ruce se mu objeví světýlko, trochu menší, a vznáší se mu kousek nad rukou, než pomalu odlítne na stromek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2017 22:52

No, nejde mi to, čarovat umí jenom někdo, víš? +usěje se a otvírá ruku a zase ji zavírá a jednou ji chytne za nos, aby se lekla a pak ucítí to teplo a koukne na světýlko, tak nejistě a vejrá na svou ruku a několikrát ji otevře a zavře+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2017 22:57

+vyjekne a zavýskne, když jí ukradne nos, a zazubí se+ a ploc? +koukne na něj, a pak se rozculí svýma pár zubama a kouká jak světýlko odletí na stromek+ tak. +usměje se spokojeně, seskočí z gauče a jde se podívat, kam odletelo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2017 23:14

+kouká ještě na svou ruku a pak na stromek a očima najde to svěýlko+ Vickyyyyy? +protáhne tak zkoumavě a trochu nejistě+ Můžeš se jít na něco kouknout?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2017 23:18

já nebrečím! +zavolá na něj, a je to fakt pravda, nandá věci na tác, a nese jim to tam+ copak, už jste dozdobili? +usměje se na něj přes hrnky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 pro 2017 23:27

Ne? To je dobře. +přikývne a usměje se a vezme ji za ruku a vede ji k rtomu světýlku+ Hele! hele! Víš kdo to vykouzlil? +valí na ni oči+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 pro 2017 23:33

co? +koukne na něj zmateně, položí podnos, a jde s ním kam ukazuje+ který? ukaž? +natáhne ruku a jemně polapí světýlko do dlaně, a dívá se na něj+ to není moje, já... +zarazí se, koukne na něj, na sophii, na něj, na sophii, na něj a otevře pusu+ oh. +vypadne z ní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London