Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2017 21:20

Líbí se ti to? Navoněla jsem se Chanelem poprvé v životě, připadám si děsně dospělá. +uculí se udýchaně+ no... to bude asi tím, že jsem vzrušená. +pošeptá mu do kůže a konečně mu trochu vyhrne košili z kalhot, aby ho polaskala a pohladila na teplý kůži, chytne jeho rty v polibku a trochu ho kousne do toho spodního+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2017 21:23

Líbí se mi, jak se ten parfém míchá s tvou vůní. +pousměje se jí do krku+ Je to nádhera. Ty jsi nádherná. +přitulí se k ní, spíš se k ní přitiskne v polibku a ten jí oplatí i s tím kousnutím+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2017 21:27

+ucítí na krku ten záchvěv jak se usměje a sklouzne jí to až do podbříšku, a když ji kousne, sevře v prstech jeho kůži na bocích a zavzdychá+ Neměl bys mi tohleto dělat, jestli to nechceš dotáhnout do konce. +uculí se mu do rtů a oči jí svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2017 21:29

Myslíš, že to nechci dotáhnout do konce? Ty jsi tu taková malá provokatérka. No docela velká provokatérka. +vydechne a chytne ji za zadek, dlaněmi jí sklouzne poněkud mezi půlky a stehna a skoro se jí dotkne v klíně a tak si ji k sobě přitiskne na postavený, tvrdý péro+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2017 21:33

ale tobě se to líbí. +zazubí se mu do rtů a tak provokativně ho zatahá za spodní ret a přejede mu nehty po bocích k lemu kalhot, trochu se zachvěje, jak ji chytne, tak nekompromisně, protože to s ní dost dělá věci, a otře se o něj klínem+ možná se mi líbí, když se přestaneš kontrolovat. +zavrní mu do rtů a začne mu rozepínat kalhoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2017 21:34

To si sakra piš, že se mi to líbí. +zavzdychá a vytáhne ji sukni, až nahoru k pasu, je to docela nenápadný a dvěma prsty sklouzne k její volhkosti, poněkud nedočkavej, protože si nemůže pomoct, i když kolem nikdo není+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2017 21:37

mně taky. +vydechne a trochu roztáhne nohy, aby se tam dostal, přidržuje se ho za rameno a tiše mu vzdychá do ucha a do krku, aby ji nikdo neslyšel+ někdo může přijít. +uchichtne se, ale nevpadá, že by jí to vadilo, spíš naopak+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2017 21:39

To může. +přikývbne a natiskne ji na zeď a zvedne jí jednu nohu, aby k ní měl lepší přístup, sám už tvrdej jako skála a vklouzne do ní, jak je vzrušenej, tak ne zrovna moc něžně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 lis 2017 21:43

vzrušuje tě to? +vydechne mu do kůže, zvedne nohu a hlasitě zasténá, jak do ní pronikne, trochu ho přitom kousne do krku, jak chce ten zvuk utlumit, a pohne boky proti němu+ jo... +zavzdychá a trochu na něm visí, jeho tělo ji horce hřeje a chladnej kámen ji zezadu studí a ještě víc ji to rozpaluje+ ošukej mě. +zašeptá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 lis 2017 21:45

Ty mě vzrušuješ. Jak seš rozpálená. A.. ty šaty. +zasténá+ Punčochy! +vydechne a začne si ji brát, rychle, naléhavě a vzrušeně+ Cokoli chceš, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House