Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 23 lis 2017 00:37

Ještě mají dost času rozvinout svoje osobnosti. +uculí se, ale je vidět, že mu to dělá radost+ Popravdě bych ani nebyl proti tomu zapsat je na nějaký sport jako je karate, nebo něco podobného. Samozřejmě až budou trochu starší... ale naučí je to disciplíně, nebát se úderu, a taky jak správně padat a neublížit si... ovšem tohle asi nechám na tobě, já se vždycky učil spíš bránit se hůlkou. +usměje se+ Nu... s takhle malými dětmi bych se asi přemístil domů. +přizná popravdě+ tohle nevypadá jenom na déšť- +řekne, a v tu chvíli taky někde blízko zahřmí+ běžet v tomhle dešti s nosítky by mohlo být dost nebezpečné. +zvedne kolem nich kouzlem bariéru, protože se docela ochladilo, a děti by mohly prochladnout+ A nebo je kousek odsud taková menší jeskyně, skalní proláklina, pokud to chceš risknout. +usměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 23 lis 2017 22:33

Povahy se rozvíjí už odmala... jen se podívej, jak je už teď každý jiný +poznamená s úsměvem+ Rozhodně se budou věnovat nějakému bojovému umění. Třeba aikido, jako jsem dělala já, proti tomuto stylu určitě nebudeš nic namítat ani ty, protože to je neagresivní umění sebeobrany +mrkne na něj a začne opatrně vkládat spící Bellu do nosítka+ Máš pravdu, nejlepší bude, když se přemístíme domů. Nerada bych byla s dětmi venku v bouřce +pomůže Remusovi s Nickem+ Nehledě na to, že já se bouřek trochu bojím +uculí se a sebere ze země věci, připravena na odchod+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 24 lis 2017 21:15

přijde mi naprosto fascinující to pozorovat. +pokýve s úsměvem+ já proti tomu nic nemám. +brání se se smíchem+ Tedy, proti třeba boxu bych asi pár námitek měl... ale užitečnost bojových umění rozhodně uznávám. Rozvine je to všestranně. +pousměje se, a rychle posbírá jejich věci, aby jim nezmokly. Pak si se Styxinou pomocí nandá Nicka do nosítka, a pískne na Romuluse+ Připraveni? +usměje se, a podrží si ho u nohy, než se všichni přemístí domů+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 24 lis 2017 23:55

Box, pfff +odfrkne si znechuceně+ To není bojové umění, to je sport, který vysloveně nesnáším. Nechápu, jak se můžou ti chlapi nechat dobrovolně mlátit. Tony býval v boxu mistr +zašklebí se, když si na to vzpomene+ My jsme připravené +přikývne s úsměvem, ještě zkontroluje, jestli jsou všichni a přemístí se hromadně domů+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 26 lis 2017 21:22

To mě vůbec nepřekvapuje. +poznamená a zvedne pobaveně koutek, a pak je všechny přemístí domů a ještě než Romulus uteče, kouzlem mu omyje tlapy. opatrně vyndá prcka z nosítka a uloží ho do postýlky. A jak se blíží advent, pomalu se v domě začíná objevovat vánoční výzdoba a vzduchem se nesou vánoční vůně, Remus si v práci nadělává na Vánoce, aby mohl mít o svátcích volno, a případně hlídá děti, aby nepřekážely vánočnímu úklidu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 pro 2017 23:38

+příští ráno Remus vyrazí s předstihem do srubu ve Walesu, aby tam důkladně zatopil a našel sáně :D. Styx zatím doma pořádně nabalí děti do teplých kombinéz, což dvojčata ocení protestujícím křikem, jak jim je vedro+ Ještě mi ve Walesu poděkujete, vy malí nevděčníci +políbí láskyplně každému čelíčko a pak se s nimi přemístí za Remusem ke sněhem zapadanému srubu. Uvnitř už je ale teplíčko a útulno+ To je šílený teplotní skok +vyjekne, jak za sebou zavře dveře+ Musíme se trochu aklimatizovat +uculí se+ Našel jsi ty sáňky, lásko? +děti ani nesvléká, když jdou za chvíli sáňkovat. Možná :D+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 pro 2017 23:38

+vezme s sebou všechny věci, co budou potřebovat, a taky zvířata, aby toho pak Styx neměla moc, až se bude přemisťovat s dětmi. Vypustí zvěř před dům, aby se vyblbli ve sněhu. Kouzlem opráší nábytek, pořádně vyvětrá, protože Bella vleze všude, a pak zatopí v krbu, aby se srub stihl prohřát. Pak zajde do kůlny hledat ty sáně, chvilku to tam prohledává, ale má tam trochu nepořádek a nemůže je najít, tak si frustrovaně povzdychne, vytáhne hůlku, a v posledním pokusu zvolá "Accio sáňky!". Jen tak tak stihne uskočit, protože jsou samozřejmě až úplně vespod, a jak je přitahuje kouzlem, všechny věci nahromaděné na nic se jaksi rozlétnou po kůlně, a ještě že tam děti nejsou, protože by se asi přiučily pár neslušným nadávkám. O chvilku později zaslechne prásknutí zevnitř+ Našel! +zavolá z kůlny, a pokouší se rychle zahladit stopy, zabouchne kůlnu a potřese hlavou+ A vypadají, že jsou vcelku. +usměje se, když vejde do domu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 pro 2017 23:39

Skvělé, já jsem věděla, že ty máš ve všem dokonalý pořádek :D +políbí ho něžně a opráší mu z vlasů pavučinu+ Tak to se ani nebudeme svlékat a rovnou vyrazíme sáňkovat, ne? Dětem se v těch overalech moc nelíbí, hlavně Bella se vzteká, že v tom nemůže pořádně lézt +uculí se a pak se teprve rozhlédne kolem sebe+ Tak po tomhle se mi už stýskalo. Pravá evropská zima +ukáže dětem sníh a ty koukají vykuleně na to bílé cosi, i když tomu moc nerozumí+ Tohle je tatínkův staromládenecký domeček, vidíte? Sem budeme jezdívat na zimní prázdniny +mrkne šibalsky na Remuse+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 pro 2017 23:40

Jistěže. +uculí se nevinně+ Souhlasím, vyrazíme, než se v tom zpotí. +uculí se+ Vážně? +usměje se+ Tak to sem musíme jezdit častěji, aby sis ji pořádně užila. +mrkne na ni, a opatrně přinese dětem ukázat sníh na rukavici, aby si na něj mohli sáhnout a vyzkoušet si, jak je studený+ To jste ještě neviděli, co? +směje se jejich výrazům a dychtivé zvědavosti+ Za pár let je tu naučíme lyžovat... a pak je jen vypustíme na kopec a budeme si užívat klid u krbu. +zasměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 14 pro 2017 23:40

Však nás tady čeká oslava Silvestra. Už se hrozně těším na tu mrazivou půlnoc +sleduje Nicolase, jak jako první s rozvážnou zvědavostí sáhne na sníh a jeho výraz, když zjistí, jak je to mokré a studené, je nepopsatelný+ To ještě neznáš, viď? +směje se, jak se na to Nick tváří. Bella ta ani nezkusí, co to je a rovnou začne plácat ručkou do rozbředlého sněhu v Remusově dlani a kus sněhové břečky přistane Remusovi na čele. A Bella se směje, jaká je to legrace a vesele plácá dál+ Myslíš, že s těmito čertíky si my dva budeme někdy užívat klid u krbu? +zavrtí hlavou se smíchem a posadí děti za sebou do sáněk, do kterých Remus přidělal opěradlo, aby nevypadly+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri