Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2017 01:23

+ještě zavzdychá, když ho v sobě ucítí, dívá se mu do tváře, a připadá jí nádhernej, pohladí ho po tváří a palcem se dotkne toho koutku v křivým úsměvu, nakloní se k němu a políbí ho, aby věděl, že to má stejně, a ještě chviličku tak je u něj, dokud je v ní, protože to má nejradši+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2017 01:30

+drží si ji u sebe a lehce ji líbá, hladí její rty a hraje si s nimi a je mu nádherně a douofá, že jí taky a šeptá jí do rtů sladký blbosti+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2017 01:32

+kouže rty po jeho rtech, tiskne se k jeho tělu a palcem mu sklouzne po prstýnku+ miluju tě. +pošeptá mu prostě jenom, i když on to ví, on už to všechno ví, ale v tu chvilku to cítí tak strašně silně, až se musí kousnout do rtu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 22:32

+drží se jí jako klíště, protože je to dost dálka aon se vlbec nebojí a když tam přistanou, jenom ji obejme a dá jí pusu+ Tak poj´d, dámo mého srdce. +usěje se a za loket si ji vezme do divadla+

Obrázek
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 22:37

+uculí se na něj a pusu mu oplatí, v rusku je sníh a krásně, a ona se culí+ já sem dáma tvýho srdce? +uculí se a je děsně šťastná+ páááni... +vydechne užasle, jak je to tam krásný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 22:40

No, jen to nejlepší pro dámu mýho srdce. +usměje se a hredě si ji tam vede a kouká, jestli ostatní koukaj, ale jenom nenápadně a usmívá se a podrží jí dveře a vejde s ní do divadla+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 22:44

+jak se tam ohřeje, sundá si kabát a dá ho do šatny, a uhladí si šaty+ tady je to tak nablýskaný a pěkný, mám pocit, že se sem nehodíme. +zazubí se, a chytn se ho+ děsně se mi tu líbí. +koukne na něj a oči jí svítí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 22:47

+no to kdepak, pěkně jí kabát podrží a ušatní ho, ne, aby se tam s ním nosila sama+ Líbí se ti tu, Vybral jsem to, protože tady sme ještě nebyli, nebo jsi tu už byla? +koukne na ni tázavě+ Mě přijde, že docela zapadneme. +pousměje se a upraví si frak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 lis 2017 22:53

nikd jsem tu nebyla. +vrtí hlavou+ já jsem zas tak moc baletů naživo neviděla. +přizná se a děsně se na něj uculí+ to jo, vypadáme hodně dobře. +zazubí se+ ale mám pocit že všichni musí poznat že jsme dva cvoci. +uchichtne se a korzuje tam s ním+ já miluju labutí jezero, nejvíc ze všech představení. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 lis 2017 22:56

Nebyla? No to tě musím vodit do divadla častěji. +usměje se na ni a dá jí lehkou pusu+ Já jsem moc rád, dlouho jsem nevěděl, co vybrat. +usměje se na ni omluvně a vede si ji korzovacím krokem po divadle+ Já tě miluju, fakt moc, víš? +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House