Výlety

Sídlo manželů Lupinových v Austrálii

Moderátoři: Remus Lupin, Styx Lupin

Re: Výlety

Příspěvekod Remus » 10 lis 2017 21:24

+blýskne pár fotek, díky kouzelnickému fotoaparátu se fotky potom budou hýbat, a tak budou mít první plazení zachycené. Pak jí trošku pomůže, ale jen tak, že položí ruku za její nožky, aby se mohla odrazit a deka jí neprokluzovala+ výborně. +zasměje se pak a pyšně malou pohladí po hlavičce, sleduje, jak malá hračku vítězně ocumlá, a pak se smíchem uhýbá, aby neskončil počůraný+ Ale už je to jen otázka času, než bude objevovat celý dům. +usměje se+ Musím na schody v patře namontovat dvířka. +umíní si, aby jim žádné dítě neslítlo ze schodů+ Doufám, že jim to nezůstane. +uculí se, a spokojeně ji pohladí po zádech+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 12 lis 2017 12:12

No není to nádherné? Povedly se ti krásné a šikovné děti +pronese se smíchem a sleduje první pokroky jejich potomků+ Je mi to jasné... jak už jednou zjistila, že to jde, teď už to bude zkoušet pořád. Počkej, až přijde na to, že nohy umí i běhat +uculí se a jemně otře počůraného Nicka a deku vyčistí kouzlem+ Myslím, že dvířka už budeš muset namontovat úplně všude. Brzy se i náš flegmatický syn nechá sestřičkou vyprovokovat k výkonům a budou se honit po baráku +zasměje se a oblékne si letní šaty+ Tak co, vyrazíme ještě dál, anebo se už vrátíme domů?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 lis 2017 00:44

Myslím, že jsi se na tom také podílela. +uculí se+ Není to neuvěřitelné, jak rychle se učí? Jsou na světě teprve pár měsíců, a kolik už toho zvládnou. +pousměje se, oči mu lehce svítí+ To se nezastavíme už vůbec. +zasměje se+ Ještě že mám mladou ženu, aby za nimi mohla běhat. +poškádlí ji vesele+ A nejen dvířka, taky elektrické zásuvky, šuplíky... všechno rozbitné musíme dát o kus výš. +uculí se+ Jak jsi na tom, jsi už unavená? +usměje se+ prckové asi za chvíli usnou, když se nakrmili... +nenápadně Bellu otočí, aby se zase plazila na druhou stranu a neopustila deku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 lis 2017 23:25

Malé děti se do jednoho roka naučí toho víc, než pak za celý život +usměje se a oblékne prcky+ No jo, ty stařečku +taky ho poškádlí, ale tak mile a vlepí mu hezkou pusu+ Tak to bude tvůj bojový úkol, odstranit všechno z jejich dosahu. Děti bývají šíleně zvídavé. Unavená ještě ani ne... ale prckové by potřebovali už jít spát, tak se asi už pomalu vrátíme. Anebo je dáme spát do stínu a ještě tady zůstaneme? Je tady krásně +nechá to na něm+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 lis 2017 21:21

no, v tom prvním roce jim asi moc asistovat nemůžu, ale rád budu u toho, až se budou učit později. +usměje se+ uvidíme, na kolik se budeme cítit po týdnu rostoucích zubů. +zasměje se+ pokusím se, například ty vystavené dýky a africké zbraně bych asi měl schovat. +usoudí pobaveně+ Jestli chceš, můžeme tu chvilku ještě pobýt, je krásně. +usměje se, a pomůže jí uložit děti do stínu ke spánku+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 lis 2017 22:58

Už to na tobě vidím, jak se nemůžeš dočkat, až je začneš všemu učit; lásce k přírodě a ke zvířatům, plavat, jezdit na kole, poznávat svět +zasměje se a uloží ospalé děti na deku pod slunečník, oba něžně políbí a pak je přikryje moskytiérou, aby je neotravoval hmyz. A prckové usnou, sotva zavřou oči+ Tak povídej, na co už se nejvíc těšíš, co je budeš učit +je zvědavá jako opice. Lehne si vedle Remuse, tak, aby pořád viděla na děti a obejme ho kolem pasu a je jí s ním hrozně fajn+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 lis 2017 22:38

takhle by mohli usínat pořád. +zasměje se tiše, jak obě děti jako na povel zaberou+ Všechno možné... +usměje se a obejme ji kolem ramen+ poznávat stromy podle listů a starat se o rostliny... pozorovat zvířata a přitom je nevyplašit, a taky jak je rozeznat od sebe, a čím jsou výjimečná, a že si zasluhují naši péči a respekt. +pousměje se+ A pak taky číst a postarat se o sebe v lese, nedělat si nic z rozbitého kolene, vážit si moudrosti a statečnosti a netolerovat násilí na slabších, přetvářku a nespravedlnost. +zasměje se sám sobě, a políbí jí do vlasů+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 lis 2017 22:24

Budeme je muset takhle unavit častěji +zasměje se a pak s pobaveným úsměvem poslouchá, čemu všemu se Remus chystá své potomky naučit+ To jsou všechno moc hezká předsevzetí +přikyvuje+ Ale měl bys je naučit i to, jak se například prát, přestože to není zrovna tvoje oblíbená činnost. Ale život není procházka růžovým sadem a může se stát, že to budou někdy potřebovat. A Nicka naučíš, jak bránit menší sestřičku. I když mám pocit, že ona se o sebe asi dokáže postarat i sama +poznamená se smíchem, jak je Bella ve všech směrech akční+ Už aby trochu povyrostly, aby ses mohl angažovat +uculí se a políbí ho hezky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 22 lis 2017 00:20

na čerstvém vzduchu jim to evidentně svědčí. +uculí se+ a nebude lepší, když je to naučíš ty? +koukne na ni s úsměvem+ souhlasím, že se budou muset umět fyzicky bránit, ale v boji zblízka jsi určitě lepší než já. +uculí se+ Doufám, že budou mít hezký vztah, a budou si krýt záda navzájem. +usměje se koukne na ty dva spící mrňousky+ Nevypadá to, že by potřebovala od někoho bránit. +zasměje se+ Ono to ještě uteče, ani nebudeme vědět jak. +mrkne na ni a vychutnává si tu pěknou klidnou chvilku ve dvou+ nezdá se ti, že se támhle začíná zatahovat? +koukne na nebe zamračeně, a sleduje těžké šedé mraky, které se blíží z východu+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 22 lis 2017 13:33

To jsem čekala, že mi to řekneš +zahihňá se a rty mu něžně vysaje pár kapiček vody na hrudi, které se ještě nestačily vypařit+ Ale samozřejmě, že to vezmu na sebe. Zpočátku jenom formou hraní, já jsem taky tak začínala, když jsem byla malá a ještě jsem nechápala pravý smysl těchto her +usměje se+ No, zdá se, že v tomhle bude po mně. A Nick zase nejspíš po tobě, je taky tak klidný a rozvážný +věnuje dětem něžný, pyšný úsměv+ Co... kde? +otočí se a vidí ty černé mraky, co se k nim rychle blíží+ Vypadá to na pěknou letní bouřku +začne sbírat věci kolem sebe+ Jak se máme chovat u lesa za bouřky? Ty jako přírodyznalec to určitě budeš vědět +uculí se a posune slunečník níž nad spící děti, když začnou padat první kapky deště+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kapukurri