Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:51

třeba by chtěl robina pohlídat majk, aby nebyl doma sám. +uculí se+ Oh, ty se o mě postaráš, jo? +usměje se, a přijde jí to pěkný, schová mu ruce pod triko na kůži a voní si k jeho krku+ ale ne, to je jen takovej vítr v kostech. +usměje se+ víš jak, bije se ve mně reklama na toffiffee a noční bludička. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:53

To je dobrej nápad, já mu brnknu. +přikývne+ Jo? Tak třeba začnou dělat nějaký nový toffife, nějakýá pro noční bludičky s rodinou. +zasměje se a dá jí pusu a tulí si ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:57

tak jo. sophii asi chtít hlídat nebude. +uculí se+ ale jí tu bude dobře. +pousměje se+ jenom na pár dní... +opře se o něj a trochu se domazluje+ myslíš? je v něm víc karamelu a nugátu? +zašeptá mu do kůže+ já se potřebuju trochu vybít, pa k to zase bude dobrý. +pousměje se+ pamatuješ, jak jsme celý dny nevylezli z postele, jen pili a hulili a milovali se? +uculí se+ a... pak šli do klubu. +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:59

Rozhodně bude a bude takhle velký. +ukáže jí mezi dlaněma obří toffiffe+ Jo, to bejvaly dobrý časy. +zasměje se+ To bys chtěla dělat, až budeme sami, +zajímá se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 22:04

jůů, tak to umřu na cukrovku, ale budu moc šťastná. +zazubí se+ dcela dobrý co? +uculí se a pohladí ho rty pod uchem na krku+ nemusíme mít plán... líbí se mi nemít plán. líbí se mi si prostě dělat co budeme chtít, vstát až se nám bude chtít, nebo nevstat vůbec, a kašlat na to, co bude, nebo kolik je hodin. +pousměje se+ prostě jenom bejt, dělat kraviny. +zasměje se+ co bys chtěl dělat ty? +přimhouří oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 22:06

No, já na cholesterol, ty na cukrovku, a budeme děsně moc šťastní. +zasměje se vesele+ Já bych chtěl dělat kraviny. +zazubí se na ni a oči mu zasvítí+ S tebou dělat kraviny, jako tehdá,. ale obávám se, že už nejsem ten Byron jako tenkrát. Jako mě se tenhle Byron taky moc líbí. je boží.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 22:12

jo, tlustý a mrtvý a šťastný. +zazubí se+ já miluju tohohle byrona. je skvělej. +usměje se na něj moc pěkně a dá mu pusu+ já už taky nejsem taková jako tenkrát, teda doufám, protože sem byla děsná kráva. +ušklíbne se+ Jsme stejný, ale trochu jiný, to tak je. +pousměje se+ a nechtěla bych tamten život napořád, ale... na víkend možná. +uculí se+ bylo to intenzivní, jinak než teď, ale taky hezky. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 22:13

Náhodou jsi nebyla kráva, protože jsem s tebou chodil a já bych v životě s žádnou krávou nechodil. +koukne na ni, že to je teda snad jasný+ Tak jo. +přikývne, že jsou dohodnutý+ Já se děsně moc těším, kočko. +svěří se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 22:17

jo? +usměje se a je ráda+ tak jo, já věřím předchozímu byronovi a jeho vkusu. +uculí se+ nevadí ti to? já mám občas takovej záchvat nočního bludičkování, ale pak se zase zklidním, a dám dohromady. +slíbí mu+ těšíš se? +uculí se a pohladí ho rty po rtech+ a na co nejvíc? +zašeptá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 22:19

No to bych prosil, jinak se asi ten byron urazí. +zasměje se+ Nevadí. +zavrtí hlavou+ No... asi na to, že budeme celej den v posteli. My dva. +uculí se na ni děsně moc+ Nahatý. +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house