Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:18

jak se přísahá na holej pupek? +uculí se+ jo, bylo to děsně dramatický, byl tu jade, a můj brácha tě nechtěl, a vaši nechtěli mě... jako v románech. +zasměje se a jak si vyhrne triko, vtiskne mu pusu vedle pupíku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:19

No takhle. +olízne si prsty a dotkne se svýho pupíku+ Přísahám na holej pupek! +vykulí na ni oči+ Ale všechno sme to překonali a teď nám všichni závidí! +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:25

Ty se směješ mojí dramatičnosti. +zazubí se a pohladí ho pěkně po břiše+ je to pěkný. +usměje se+ ale i tak na všechno ráda vzpomínám, víš... jak jsme jezdili po americe, a tak. každej den se probudili na jiným místě, pokud jsme teda zrovna nezůstali dva tři dny jen tak v posteli. +zazubí se na něj+ a na ten pocit, že svět končí za hranicema tvý náruče, a není nic než my dva, žádná minulost ani budoucnost, jen ty a já a ta chvilka. +usměje se mu do vlasů a zavře oči+ a že jestli mě hned nepolíbíš tak asi umřu. +pošeptá mu tam+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:27

to bylo nádherný kočko. Ty jsi nádherná. +koukne jí do očí a trošku se pousměje a pak si ji pomalu přitáhne k polibku, dlouhýmu a osudovýmu, aby věděla, že ji miluje stejně jako tenkrát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:32

pořád to je moc hezký. +pousměje se, omotá kolem něj ruce a políbí ho, dlouze, krásně, trochu mu vydechne do rtů+ je to jiný, ale pořád hezký. +pošeptá mu+ ale někdy bysme si někam mohli spolu zajet sami, třeba na víkend. +navrhne a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:34

+ještě chvilku ji líbá, aby byla pořádně zlíbaná+ Jo, chtěla bys? +usměje se a oči mu zasvítí+ To bysme mohli! A kam pojedeme? Do ameriky? Nebo... necháš se překvapit? +uculí se děsně moc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:36

+líbá ho a líbá, až s jí roztočí hlava, protože tak to má nejradši+ nemusíme hned, jenom... někdy. ráda se těším. +uculí se na něj+ ooo, tak já se nechám překvapit. +zazubí se, a vtiskne mu dychtivou pusu+ máš velký plány? +uculuje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:38

Ale můžeme hned, ne? Třeba příští víkend, Nebo máš něco důležitýho? +usměje se na ni+ No... ještě jako úplně ne,ale já vymyslím něco geniálního, vždyť mě znáš kočko. +uculí se a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 říj 2017 21:45

No, budeme muset sehnat hlídání pro Sophii a taky pro Robina. +uculí se+ mně je vlastně jedno, kam pojedem.... chci hlavně bejt s tebou. +pošeptá mu nenápadně do rtů+ mám zas schizofrenní Vicky nálady. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 říj 2017 21:46

Však to seženem jako nic. Jeefes nám pohlídá Robina a Chris malou, já to zařídím, neboj se nic. Nech to na bedrech svého geniálního manžela. +uculí se na ni+ JO? Mám se začít bát? +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house