South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2017 01:00

já mám taky někdy dojem, že děláš věci, o kterých si myslíš, že by se mi líbily. +uculí se na něj nazpátek+ noo, jedno po druhým. už jsme spolu skoro pět let ale. to už by mělo dojít i na to druhý ne. +zazubí se+ promiň, že sem tak... rozbitá. +pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2017 19:12

No jo, odhalilas mě. +zasměje se a promne si oko, co mu pomalu otíká a modřina se barví, ale nebude to nijak hrozný, to už je vidět teď+ Tak co? Sbalíme se vypadnem? +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2017 19:23

Chceš to vyléčit? +usměje se na něj, a honem si shrne šaty, když tam vběhne sophie, a běží jim ukázat kamínky a mašle, co s Jeefesem našli+ Jo, měli bysme vypadnout. +uculí se+ Vezmu si domů pár věcí, a nějaký starý hračky pro malou. +řekne mu a kouká, co to sophie dělá+ Uh... ty nás... vážeš dohromady? +podiví se, jak jim malá stuhou omotává zápěstí k sobě, její levou a byronovu pravou ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2017 19:28

nechci, takhle vypadám jako děsně drsňák z drsňákova. +zazubí se na ni vesele a kouká na malou+ Jo? To abysme s mámou zůstali navždycky spolu, že jo? +culí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2017 19:32

no to jo, ale bolí to žejo. +zasměje se+ jéé, to je abysme se nehádali, jo? +musí se uculit a trošku se dojme, ale jen nenápadně, aby to neviděli+ pocem, ty moje koťátko. +usměje se a vysadí si ji na klín+ my budem vždycky s tátou spolu, jo? my tři. slibuju. +olízne si prsty+ i když se třeba pohádáme. +vtiskne malý pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2017 19:38

Jo, spolu. +směje se, jak ho Vikcy tahá, protože mají svázaný ruce dohromady, ale nechá se, protože chce bejt s ní a nic jinýho+ Jo, my spolu budeme už napořád. A s tebou taky koťátko. +usměje se a pohladí ji po líčku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2017 19:41

jo. +přikývne sophie, a zaklepe jim hůlkou na tu stuhu+ ty jseš pořád víla jo? +směje se a pošimrá ji+ tak co kdybyste s tátou začali balit, mamka skočí na hřbitov, a hned vám přijdu pomoct. +slíbí+ a večer už budeš spát ve svý postýlce jo? +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2017 19:47

Počkej, kočko. +chytne ji ještě za ruku+ Já půjdu na ten hřbitov s tebou. Nebudu tě rušit, jenom.... budu s tebou. +koukne na ni, jestli mu to dovolí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 říj 2017 19:57

já si tam nic neudělám. +usměje se na něj, aby se nebál+ já si tam... povídám a tak. +zrudne trochu, protože se stydí+ ale jak chceš. +stiskne mu trochu prsty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 říj 2017 19:59

A můžu? Pustíš mě tam sebou? +usměje se na ni a svěří malou Jeefesovi a ona mu začne omotávat hlavu stužkou a on se vydá s ní do zahrady, na hřbitov+ Já vím, že je to taková osobní věc...
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner