od Victoria » 07 říj 2017 21:05
+pomalu přejde obědová doba, štamgasti se vytratí na odpolední směny, a za chvilku tam zůstanou sami+
Ukaž, já ti s tím pomůžu. +nabídne se Vicky, obejde pult a pomůže mu posbírat sklenice od piva a tak, a začne je mejt v tý věci se štětkou+
Měla bys tu vypomáhat častějc, aspoň bych měl víc volno. +mrkne na ni Matt a ona se tomu uculí a začne mu krájet citrony na večer a tak+ Ale vážně, rád bych tě tu viděl častějc. +nadhodí a posune se nenápadně blíž+
Jsme tu jenom na dovolený, zítra se vracíme do Londýna. +usměje se na něj+ Ale když tam někdy budeš, zavolej, půjdeme na pivo. +navrhne+
A tvýmu manželovi to nevadí? +zvedne obočí tázavě, a oči mu blýsknou+
Nevadí, proč by mi měl zakazovat kamarády? +pokrčí rameny a koukne na něj+
No... ale my nejsme jenom kamarádi, že ne? +pousměje se na ni, natáhne ruku a pohladí ji po tváři+ Byl jsem pěknej blbec, že jsem tě nechal. +ušklíbne se jedním koutkem+
Matte... +zamumlá trochu zmateně a o krok před ním ustoupí, ale za barem moc místa není, takže narazí zadkem a zády na pult+
Jel jsem za tebou pak do Paříže... hledal jsem tě tam. Ale nenašel. +pousměje se+ Měl jsem hledat víc. +poznamená+ Byl bych fakt blbec, kdybych tě nechal upláchnout i podruhý, ne? +řekne tiše a přistoupí k ní ještě blíž, prsty jí sklouzne do vlasů+ První lásky nikdy úplně nezmizej, ne? +usměje se trochu, a políbí ji+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.