South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2017 19:40

+škubne sebou, jak se lekne, koukne na něj přes zrcadlo a trochu zrudne+ nesměj se mi, já jsem si je chtěla zkusit. +uculí se trochu+ vypadám divně. připadám si jako když jsem si v pěti eltech zkoušela máminy boty. +zasměje se a trochu se o něj dozadu opře+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2017 19:44

Já se ti nesměju a ty jsi náherná. +usměje se na ni a obejme ji kolem pasu+ No... ale vyrostla jsi do nich. +pousměje se a dlaněmi ji lehce pohladí po těle, kde všude ty šaty vyplňuje, ale ne nějak sexuálně, ale proto, že je krásná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2017 19:49

myslíš? +uculí se a vtiskne mu z boku pusu na tvář, takovou něžnou, a pohladí ho po těch dlaních+ říkala sem si, že bych si je nechala. jenom tyhle jedny. moc je asi neužiju, ale i tak. +pokrčí rameny+ někdo by to tu měl projít, chris to neudělá, a je škoda, aby se tu na všechno prášilo. +povzdychne si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2017 19:52

+uculí se na ni děsně moc+ Že by sis je vzala do Pařížský opery, kam tě vezmu já? +uculí se na ni+ Tam by se ti hodně moc hodily. +usměje se a dá jí pusu na tvář+ No, tak to asi budeme muset udělat my, no ne? +odtuší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2017 19:54

oh, já myslela že nesnášíš operu a balet. +zazubí se, ale už je rozhodnutá si je nechat+ no... můžete jít se sophi na procházku k moři, já to tu zatím udělám. +navrhne+ Chris... myslím, že to tu bude chtít prodat. Nikdo z nás tu není, akorát by tu začalo strašit. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2017 19:57

Já miluju tebe a ty je máš ráda. +usměje se na ni+ Tak jo,my půjdeme a nebudeme tě tu rušit. +uculí se na ni+ Ale nejdřív by ses měla nasnídat, jo? +koukne na ni děsně moudře+ A..? A ty to chceš prodat?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2017 20:02

tak to bych se měla začít víc snažit a bejt lepší žena. +zazubí se+ na pláži je takovej malej krámek se zmrzlinou, můžete si dát. +usměje se+ no, to je pravda. musíme dodržovat rituály kvůli prckovi. +uculí se+ chcete se najíst v zahradě? +navrhne+ no... na mně to není, patří to tu jemu. +pokrčí rameny+ Ale co bych s tím dělala, bydlet tu nebudem...
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2017 20:04

No a hlavně kvůli tomu, že snídaně je důležitá a ty jíst taky musíš. +usměje se na ni+ Abys pak neměla cukrovej záchvat. +kouká na ni, jestli vidí, že on taky o tom četl, i když si to tak napůl nepamatuje, ale to nehodlá přiznat+ No já jsem se tě ale neptal, koho to je, ale jestli by sis ho chtěla nechat. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 říj 2017 20:08

no to máš pravdu. +uculí se na něj+ Tak si dáme něco dobrýho. croissanty třeba. +zasměje se+ no... já nevim. nelíbí se mi představa že by tu bydlel někdo jinej. ale nikdo z nás tu taky žít nebude, a je smutný, když to tu chátrá. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 říj 2017 20:11

Tak jo. +usměje se + Půjdeš v těch šatceh na snídani? Vsadím se, že Sophii se budeš moc líbit. +usměje se na ni a vezme ji za ruku+ tak můžeme ještě chvilku počkat, než rozhodneme, co s tím domem dál.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner