Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 22:01

jo. +zasměje se+ už máš zase strniště. +usměje se a pohladí ho po tvářích+ no, to je na tobě. Na tvrzi jseš doma, a mně se tam taky líbí. +pousměje se+ A malá by tam měla děti... +zaváhá trochu+ já nevim jak to rozhodnout. +kousne se do rtu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 22:05

Zak mě můžeš zítra ráno oholit, jestli budeš chtít. +usměje se atrochu ji poškrábe strništěm po tváři a směje se u toho+ Tak ještě máme na to rozhodování dost času. +pousměje se+ Nůžeme se rozhodnout až na poslední chvíli.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 22:07

můžu jo? +uculí se+ já to mám ráda. +přitulí se k němu na chvilku a vtiskne mu pusu na čelist+ tak jo... ty bys chtěl na tvrz, viď? +usměje se, a vklouzne mu rukama pod triko na záda, aby si je ohřála+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 22:10

Já vím, mě se to taky líbí, připadám si v tu chvíli naprosto tvůj. Úplně kompletně. +usměje se na ni+ Já... no já vlastně ani nevím. trochu jo, protože tam jezdíme každý rok, ale popravdě bych byl radši spíš tady. S tebou a s malou. Protože sme rodina.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 22:12

to je tím že mám žiletku na tvý krční tepně. +směje se a dá mu malou pusu+ ale oni sou taky tvoje rodina, že jo. +pousměje se+ a rodina můžem bejt i tam. +uculí se trochu+ nenudil by ses tu, když tu budem jen tři? a já nevim, jak mi bude. +usměje se nejistě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 22:15

Jo to bude přesně ten pocit. +zasměje se a kouká na ni, jí do očí+ Teď jste vy moje rodina. ta blízká rodina. +pousměje se+ Určitě bych se tu nenudil, to ti slibuju, kočko. +koukne na ni+ Udělám, co ty budeš chtít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 22:19

+musí poněkud rychle zamrkat, protože je emocionálně kompromitovaná, a kousne se do rtu+ Ale vánoce jsou tvůj oblíbenej svátek. +usměje se+ mně je celkem jedno, kde je přežiju... ale tobě na nch záleží. +zastrčí mu patku za ucho a uculí se+ a já už jsem si na to zvykla, pít vaječňák s wenai a s viktorem a popichovat phillipu a dvojčata... a potkat se se všema v pyžamu u stromečku. a kapustičkovej souboj. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 22:23

No tak dobře. +usměje se a přikývne+ Tak pojedeme na Tvrz, když chceš. +usměje se a skloní se k ní, aby ji krásně a dlouze políbil, aby byla šťastná+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 22:28

já ti chci jenom udělat radost. +zasměje se a oplácí mu polibky+ nebo můžem udělat nějakej kompromis... dárky si dát tady, ale na vánoční oběd jet na tvrz a pár dní tam pobejt? Na vánoce se stejně má jezdit k rodině, ne? +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 22:50

Tak jo, tak to uděláme takhle a uvidíme, jak to půjde. +usměje se+ Nebo si můžeme udělat jedny vánoce tady v předstihu a pak jet na ty druhý na Tvrz. +vykulí na ni oči+ Dvoje Vánoce! Dvakrát tolik dárků!
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House