Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 21:23

+ještě jí chvilku trvá, než dokáže sophii pustit z náručí, mazlí ji, a pak ji položí na zem a nechá ji rozběhnout se za robinem a hrát si, uklidí bordel z kaštanů a zbytek dne si hrajou v obýváku, chvilku koukají na film, a večer pošle byrona rozpálit gril na terase a jde nachystat maso na burgery a zeleninu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 21:24

+on si vezme svou speciální sexy zástěru a jde speciálně na terasu zapálit grill, vezme si tam pivo a zapaluje a tváří se u toho náležitě důležit+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 21:28

+přinese mu nachystaný placky masa, opře se ve dveřích a sleduje ho, a trochu se culí, jak je boží+ jde ti to parádně. +usměje se pěkně, přijde k němu, obejme ho zezadu pod zástěru a vtiskne mu pusu na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 21:32

Díky, kočko. +usměje se a nandá maso na gryl a ten ještě zkontroluje, jestli dost hřeje a zavře ho+ Jak se máš? +zeptá se a pohladí ji po pažích+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 21:35

udělaly jsme se sophií zeleninový špízy na potom, a kukuřici. +usměje se mu vzadu do trička+ je mi krásně. +uculí se+ a těším se na podzim, a pak na zimu, až si sophie užije sníh... těším se na další dny, víš? +usměje se, a přijde jí to docela velký, protože dřív to tak neměla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 21:44

Jééé kukuřice, to budu mít všude mezi zubama. +uchichtne se a hladí ji dál+ To je dobře, že se těšíš. +pousměje se+ A hele, co bys chtěla k vánocům? +vyzvídá, celej nenápadnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 21:48

od toho máš mě že jo, bych ti řekla, když máš něco mezi zubama. +zazubí se a jen tak ho hladí po rukou a po prstech+ jo, to díky tobě, že jo. a až už sophie bude vnímat a budem péct cukroví a chystat stromeček... možnááá se trošku těším na vánoce. +usměje se+ jááá no já nevim, já asi všechno mám. +pokrčí bezradně rameny+ a ty?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 21:51

No a to je ta pravá láska. Co ti řekne, když máš něco mezi zubama. +zasměje se a otočí se k ní+ Těšíš se na Vánoce? +zeptá se a je hodně moc rád, protože ví, jak to měla dřív+ A představ si, jak se na ně bude těšit malá!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2017 21:53

jo. a když máš vousy od čokolády. +uculí se a obejme ho pořádně, když se otočí+ no, trošičku. těším se hlavně na to, jak ti budou svítit oči, a jak si to užije malá, protože letos je bude poprvé vnímat. +usměje se+ Pojedeme zase na Tvrz? +zeptá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2017 21:56

Jo, aspoň někdy mám pořádný vousy. +zasměje se+ Jestli chceš, tak pojedeme. +přiývne+ Nebo kdybys chtěla, tak si můžeme udělat novou Vánoční tradici tady, když už bude Sophie vnímat. Aby měla Vánoce doma.
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House