Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2017 21:32

já se přece nezlobím. +uculí se, přitáhne k nim sophii do náruč a stulí se s ní k němu+ dělá mi to dost dobře, jestli to chceš slyšet. +pousměje se a schová mu tři pusy pod ucho+ a štve mě, že mi to musíš říkat pořád dokola, ale holt to tak se mnou je, no. +usměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2017 21:35

Jo? Že vlastně nevím, jak se vychovává takový dítě? +usměje se na ni omluvně+ Ty to máš aspoň načtený, ale já jsem pořád za počítačem....
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2017 21:39

jo, jenže ty máš instinkt. +pousměje se+ jak s ní mluvíš, a když si s ní hraješ, tobě si nevzteká. všechno jí umíš pěkně vysvětlit, poslouchá tě daleko víc než mě. +uculí se+ já sem akorát furt vyděšená že neumím vychovat dítě, tak si všechno přečtu, ale pak to stejně neumim použít. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2017 21:43

Myslíš, že mám? +usměje se a koukne na malou a musí si přiznat, že je dost rád+ No... možná je to proto že s ní nejsem tak často. Já si vezmu volno a budu s ní víc, co ty na to? Mohla bys... dělat co bys chtěla.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2017 21:46

jo, myslím si to. +usměje se a koukne na něj, aby věděl, že nekecá+ já takovej instinkt nemám. váhám nad každým rozhodnutím, strašně o všem přemejšlím, všechno natisickrát obrátím v hlavě, a ona to pozná, že sem nejistá. jako psi to poznaj, že jo. +zasměje se+ jak chceš... já si ji můžu do čajovny brát s sebou. a ty to máš rád, to co děláš. já vlastně nic pořádně nedělám. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2017 21:49

Tak zkus někdy neváhat. +pousměje se a úpkrčí rameny+ Promiň. +zavrtí hlavou, já ti do toho nebudu kecat, já vím houby. +zazubí se na ni vesele+ Co kecáš děláš spoustu věcí! Máš čajovnu a děláš nám rodinu!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2017 21:51

jo, ale o když udělám něco blbě? co když to zkazím a z ní vyroste delikvent, nebo emocionální mrzák nebo něco. +vykulí na něj oči+ co když nějak nerozvinu správně její potenciál a ona mi to pak jednou vyčte! +chytne ho za ruku, aby nezačala panikařit+ já vím taky houby... není to blbý? +koukne na něj tak vyděšeně+ jo? a líbí se ti to? jakou dělám rodinu? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2017 21:53

Kočko, toho bych se vůbec nebál. +ousměje se tak něžně a pohaldí jo po vlasech, aby se nebála+ Spíš nám vyčte, až jí nebudem chtít koupit nejnovější iphone, protože ho už určitě nají všichni ze třídy. +zazubí se na ni vesele+ A emocionální mrzk z ní vyrůst nemůže. protože to ty nejsi, tak jí to nemůžeš ani předat. +dá jí pusu+ Děláš báječnou rodinu. +přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 zář 2017 21:59

+zvedne k němu oči a tak opatrně na něj koukne+ fakt myslíš, že nejsem? +zeptá se děsně potichu+ já se snažím, fakt se děsně mc snažím. +pousměje se+ tak... já se budu snažet nad vším tak moc nepřemejšlet. ale asi v tom nebudu moc dobrá. +uculí se a chvilku jen tak je s nima+ co kdybysme si večer udělali na terase na grilu nějaký stejky? dokud ještě není moc zima.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 zář 2017 22:00

Já jsem o tom přesvědčenej, že nejseš, protože vím, že mě fakt miluješ a ji taky. +usměje se na ni a je si tím stoprocentně jistej+ Proto vím, že bude všechno v pohodě. +přikývne+ Jooo to bysme mohli. +souhlasí nadšeně+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House