South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2017 22:40

+trochu se poposune a sklouzne do lehu, malou má pořád na sobě na břiše, a usměje se na něj+ když ty seš s ní tak skvělej. tak hrozně to s ní umíš a jak ona na tobě visí. jak na vás koukám, úplně se mi taví vaječníky a měla bych nejradši sedm dětí. +zasměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2017 22:43

Ale jdi ty, myslíš, že jsem? +usměje se na ni+ Vždyť já ani nic nedělám. +pousměje se+ Klidně jich budeme mít i čtrnáct, kočko! +zazubí se na ni a vtiskne jí pořádnou pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2017 22:50

děláš úplně všechno, abys věděl. +pousměje se, a pěkně ho políbí+ víš co je na tom skvělý? +koukne na něj+ že všechno tohle, co děláme, budou jednou její vzpomínky. každou chvilkou z ní děláme opravdovýho člověka. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2017 22:53

Vím, co je na tom skvělý! +přikývne a oči mu zasvítí+ Ty seš skvělá ato, že sme spolu. +uchichtne se+ No a ty vzpomínky a tak samozřejmě taky. +pousměje se a přikývne+ A jde nám to tak dobře!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2017 22:59

+uculí se děsně moc+ víš co, já jsem se bála, že to nezvládnem, že s dítětem už nebudem mít čas na sebe a nebudeme tolik propojený, ale teďka už si neumim představit, že bysme ji neměli. když vás mám takhle oba u sebe, to je... +pokrčí rameny a usměje se+ neskutečný.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2017 23:01

+usměje se a dá jí pusu do vlasů+ Je to krásný, že jo? Jsme jako opravdová rodina, že jo? Jsme opravdová rodina. +usměje se na ni a dá jí ještě pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2017 23:06

nejsme jako, jsme opravdový. +uculí se+ je to krásný. +usměje se+ tenhleten náš mikrosvět. víš, já se tvářím, že je mi fuk, co si kdo myslí, ale znejisťuje mě to. jak všichni říkaj že jsme nedospělý a nezodpovědný paka a tak. bála sem se, že v tom budem strašně špatný, že ji zničíme a rozmazlíme. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2017 23:10

Jo, jsme opravdový. +usměje se na ni, protože je šťastnej+ Náhodou, jsou to pěkní idioti, že tohle o nás říkají. Ale většinou to říkají lidi, co jsou sami špatný v rodičování a takovejma kecama si chtějí dokázat, že ne. Ale to jim nezbaštíme. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 zář 2017 23:12

no jo, když já jim to baštím. +pousměje se+ jsem pako. navíc pěkně nesebevědomý pako. +zasměje se+ a ty mě děsně držíš nad vodou, abys věděl. no... asi teprve uvidíme, jestli jsme dobrý nebo špatný. až nám vyroste. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 zář 2017 23:18

Seš naprosto úžasný pako. +zazubí se na ni+ Navíc seš pako, který miluju. +koukne na ni, jestli to ví+ A já ujsem tvoje pako napořád. +vezme její dlaň a políbí ji na prstýnek+ Napořáááád. +řekne strašidelným hlasem+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner