Ambulance

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, yohannka, Beatrix, Styx Lupin

Re: Ambulance

Příspěvekod Styx Lupin » 01 zář 2017 23:43

Dobrý den, doktore… tak nás tady máte +přivítá se s Marcusem a musí se uculit na Remusovu poznámku, ale brzy ji to přejde a věnuje se jen tomu, aby měla i druhý porod úspěšně za sebou. Celou dobu drží Remuse za ruku a nechává si od něj utírat čelo a zvlažovat rty a poslouchá lékařský personál, co má dělat. I když si myslela, že druhé půjde rodit snadněji, vůbec jí to tak nepřijde a zdá se jí, že to nemá konce+ Už nikdy nechci žádné další dítě! +v jednu těžkou chvíli nekompromisně sdělí Remusovi. Nakonec se – i když to Styx přišlo jako celá věčnost – necelou hodinku po narození první holčičky porodním sálem rozezní dětský křik a druhé miminko je taky na světě+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 01 zář 2017 23:44

+Netrvá to ani moc dlouho a po pár minutách je mimčo na světě.+ Je to kluk! +oznamuje Markus a sestřička předá Remusovi nůžky, aby přestřihl pupeční šňůru. Pak ošetří miminko, který se během chvilky rozkřičí. Hned ho pak dává Styx pochovat, protože má být v prvních chvílích miminko mamince co nejblíž. Markus se zatím věnuje tomu, aby Styx tenhle proces přežila bez újmy.+
Kdybyste měla zájem o liposukci, stavte se u mě...
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Remus » 01 zář 2017 23:49

+teprve teď podruhé má možnost si ten porod "užít" z pozice otce včetně té tak trochu bezmoci, a může se naplno věnovat podporování Styx, naštěstí to netrvá moc dlouho, a přistane jim tam druhý uzlík+ Chlapeček. +usměje se, a pomůže ho Styx naaranžovat na hrudník, a jemně ho pohladí+ vítej na světě, maličký. +pousměje se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 01 zář 2017 23:52

+už podruhé dnes zažije ten nádherný pocit, když přivede na svět nový život. Všechna ta bolest stála za to+ Cože? Kluk? +koukne na novopečeného tatínka+ Máme syna +zazubí se na něj od ucha k uchu a pak si pochová miminko a štěstí z ní přímo září+ To je vážně zázrak +ještě chvilku si ho k sobě tiskne a pak ho podá Remusovi+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 01 zář 2017 23:53

+Sestřička nechá rodiče chvilku miminko pochovat a pak si ho zase vypůjčí, aby ho omyla a zabalila. Markus zatím doošetřuje Styx, všechno řádně zkontroluje a kývne na sestřičky a asistujícího doktora, že to je v pořádku. Jedna ze sester Styx pomůže do koupelny a druhá to tam zatím dá trochu do pořádku. Když se pak Styx už opět převlečená do čistého vrátí, hned dostane k chování obě miminka. Markus se přitom dívá do dokumentů a něco tam vypisuje.+ Tak už máte vymyšlená jména? Starší drobek má 2950 gramů a měří 49 cm a ten mladší váží 3250 gramů a měří 50 cm. Všechno je v pořádku...později uděláme ještě další testy... 
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Remus » 02 zář 2017 00:00

+podruhé si přestřihne šňůru, a zatímco je Styx v koupelně, nachomýtne se k vážení prcků a udělá si i pár fotek, teď už je v klidu. Pak se vrátí k posteli, pomůže Styx přikrýt, a posadí se k nim na kraj postele, aby na všechny tři viděl, a s úlevou si vyslechne, že jsou v pořádku+ Jména? +otočí se na Marcuse, a pak se usměje na Styx+ Jména máme. +přikývne+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 zář 2017 00:11

+nadiktuje jim jména dětí do záznamů a když ze sebe v koupelně smyje všechny ty útrapy, vrátí se zpátky do postele a položí si obě děti vedle sebe a Remusovi uvolní místo, aby se k nim posadil+ Jak se cítíš, lásko? +usmívá se, nedokáže ten šťastný úsměv smazat z tváře+ Já jsem ještě nikdy nebyla tak šťastná jako teď. Tenhle pocit už nemůže nikdy nic překonat +pohladí Remuse po ruce a pak se zadívá do těch spokojeně spících tvářiček+ To jsou naše děti… +řekne téměř nevěřícně a oči se jí zatřpytí dojetím+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Marcus_Kraft » 02 zář 2017 00:13

+Když tam pak vše dořeší, tak ty dva nechají s miminkama a sestřičky bedlivě kontrolují, jestli všechno probíhá jak má.+
Marcus_Kraft
Člověk

Příspěvekod Remus » 02 zář 2017 00:22

Já? +musí se zasmát+ jak se cítíš ty? máš za sebou neskutečný výkon. +usměje se a tak napůl si k nim přilehne, a střídavě pohladí obě děti+ Jsem rád, že jsi šťastná. +usměje se, a políbí ji na čelo, a je trochu naměkko+ Jsme rodina. +přikývne s úsměvem a vychutnává si ty první nenahraditelné chvilky+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 02 zář 2017 00:55

Myslím, jak se cítíš jako otec +usměje se+ Ale ty jsi přece podal taky úžasný výkon. Zvládnul jsi to přímo profesionálně, máš můj neskonalý obdiv +pochválí ho+ Já unaveně. Ještě nikdy jsem nebyla tak unavená jako teď +přesto se pořád usmívá+ A ty jsi šťastný? +ještě to totiž neřekl :D+ Ano, jsme velká rodina. Ty, já, Isabelle Rose a Nicolas John +usměje se+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na St. Mungo's Hospital