Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Obsluha, yohannka, Beatrix

Re: Lokál

Příspěvekod Jason » 20 úno 2013 12:20

*dojde teda k baru a usměje se na ni mile* Budeme se muset vrátit....*zatváří se posmutněle* Tak bych prosil účet. Ale z té procházky se nevyvlíknete, já se vrátím...*zavyhrožuje s vážnou tváří*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » 20 úno 2013 15:13

+oni málem utekli bez placení!+

ahoj! už? no tak dobráá +nachystá jim účet+ tak tady... a tady jako pozornost +dá mu k tomu takový ty malý čokoládky a miniflaštičku nějakýho dobrýho pití+
noo jen aby, to známe +zašklebí se+ tak s mějte a dobře dojeďte!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jason » 20 úno 2013 21:50

*jak bez placení, dyť tam Jason stepoval, kde je kdo...tady jeden neví, jestli nejsou zrovna všichni v bunkru :D *

No já bych zůstal...ale práce volá.*protočí oči a podá ji kreditku* a vůbec, nechcete se přijít podívat?*napadne ho a hned se na ni přesvědčivě uculí* no to je servis...díky..*kouká na "výslužku" překvapeně*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Robert » 20 úno 2013 21:52

*přijde zvenku a zrovna zaslechne, jak ju Jason lanaří* Hm..to byste měla...mám vám vyřídit, že na vás čeká u nás večeře...nebo...*zamyslí se* vy na večeři...ted nevím, jak to říkal...*zabubnuje prsty o bar* Každopádně, rádi vás tam uvidíme...*usměje se* a díky za azyl, máte to tady moc pěkné....*rozloučí se* jdem, ty nenažraný vlku...*dloubne do Jasona s výslužkou*
Robert
Upír

Příspěvekod yohannka » 20 úno 2013 23:22

+noo vypadal tak vtipně.. kouknu, nakouknu a uteču :pii +

jason: no slyšela jsem že máte představení.. +vrátí mu po zaplacení kreditku+ to já přijdu určitě +usměje se+ pravá alpská čokoláda +mrkne na něho

robert: jo tak ze mě bude večeře? ajééé +zazubí se+ to abych si to s tou návštěvou rozmyslela!
no nemáte zač, kdykoliv přijeďte zas.. se rekreovat +uculí se+ a tak.. tady pro vás +dá mu taky miniflaštičku, ale nějakou spešl todeskusskrve+ Tak se mějte! +zamává jim ještě+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jason » 21 úno 2013 14:20

*jo a bude riskovat, že do něj někdo našije broky, tot :pii *

hmhm...to se mám...nezáviď...*prskne po upírovi* máš svoje...*zamává ještě yohi ve dveřích*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Robert » 21 úno 2013 14:23

*zasměje se* no...ale přijdete až po "krmení", tak snad to nebude tak aktuální...kdyby něco, křičte...existuje šance, že někdo přijde...a přidá se*poškádlí ji s úsměvem* ale jinak se na vás budem těšit.*cukají mu koutky* díky...* za výslužku, mávne ji taky, venku vleze do auta, Jason nastartuje a odfrčí směr práce*
Robert
Upír

Příspěvekod yohannka » 22 úno 2013 15:16

To né, já žádná véča nebudu +směje se+ beztak mám málo krve, jako malá jsem byla furt chudokrevná! +zašklebí se ještě a jak odfrčijou tak jde uklidit bar a plánovat co si na představení obleče+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 20 bře 2013 13:26

+Sedí na baru a vypisuje nějaký papíry. Automaticky přitom upíjí colu a po noze jí šplhá panda.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Engel » 20 bře 2013 13:27

+Vejde do dveří a chvilku zaraženě sleduje pandu, no po chvilce nad tím pokrčí v duchu ramenama a dojde k Bei+ Musíme si promluvit.
Gott weiss ich will kein Engel sein...
Engel
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince