South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 22:47

já chci aby ti taky bylo dobře. +pousměje se a je u něj úplně blízko, rozdýchává u něj orgasmus a vychutnává si tu jejich chvilku potom+ děkuju, za tohleto. +pousměje se+ pořád mě zachraňuješ. +pohladí ho a prohrábne mu patku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 22:50

Mě je přece nádherně. +usměje se na ni a pohladí ji ve vlasech+ Navždycky. Když jsem s tebou a v tobě. +mrkne na ni a když z ní vyklouzne, tak se sklouzne vedle ní,a le pořád tak těsně, aby ji mohl objímat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 22:51

nee, kam jdeš? +uculí se, dá nohy k sobě a přitulí se k němu, mrkne na sophii, ale ta pořád spí, tak mu dá pusu+ sem najednou taková prázdná. +zazubí se a položí si mu hlavu na hrudník+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 22:56

Nikam, kam bych šel, zvlášť takhle nahatej, +zasměje se a přitiskne se k ní, že by se mezi ně nedostal ani papír+ A to je dobře, nebo ne? +zeptá se, protože neví+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 22:59

já nevim, pryč ode mě. +uculí se na něj a poslouchá jeho tep pod uchem+ s tebou je všecko dobře. +musí se usmát, nakloní se nad ní a políbí ho, tak něžně, aby byl veselej a bylo mu hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 srp 2017 20:44

Jenže pryč já nikdy nepůjdu, protože s tebou je to nejlepší a jsem s tebou nejradši. +zazubí se na ni vesele a vůbec a dá jí veselou pusu+ Chceš zůstat v posteli, kočko, Můžeme se jít klidně projít.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 srp 2017 20:46

Ještě chvilku, když tak hezky usnula. +usměje se a přitulí se k němu+ Myslím, že to tu nakonec pro mě bude dobrý. určitě. +rozhodne se+ ale nebudeme tu moc dlouho, jo? +pousměje se a vtiskne mu pár polibků na předloktí až k zápěstí+ mám ráda tvý ruce. +usměje se a poměří si s ním dlaň+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 srp 2017 20:51

Dobře. +usměje se a hladí ji a tulí ji k sobě a nenápadně si k ní voní, protože se mu to líbí, ale nechce, aby to ona zjistila a myslela si, že je trapnej+ Kdykoli můžeme odplout na širý moře, nebo jinam. +přikývne+ Jo? +pousměje se+ Já mám rád tebe.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 srp 2017 20:56

+jí se to taky líbí, ale neřekne to, aby s tím nepřestal+ tak jo. promiň, že jsem taková dramaqueen. +usměje se na něj a vtiskne mu pusu i na rty+ Jo, líbí se mi jak jsou větší, a tvoje prsty. a že se ti ta moje ruka schová do dlaně. +uculí se+ a když s nima hraješ na kytaru, a jak držíš mezi prstama cigáro. a když v nich máš sophii, a taky mě. +usměje se a vleze si mu do náruče+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 srp 2017 21:01

Ale prdlajz, ty nejseš drama, ty seš jenom mmoje queen. Královna. +uculí se na ni+ To se mi taky líbí. +řekne a pohladí její dlaň a schová ji k sobě, do dlaně a kouká na to a musí se usmát+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner