South Provence and Ténebreuse Manor

Moderátor: Victoria

Re: South Provence and Ténebreuse Manor

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2017 23:34

+nejdřív má dojem, že jestli se jí dotkne, bude křičet, ale když ji obejme, zjistí, že to není děsný, přinutí se pomalu otevřít náruč a dát mu sophii, a on může cítit, jak v ní to malý srdce vyděšeně tluče. soustředí se v hlavě na to, že to je on, a on je jejich, mluvit nemůže, jen se k němu pevně přitiskne, obličejem do jeho trička, kolena si přitáhne k bradě a je u něj, jak vyplašený ptáče+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 19:53

Holky moje milovaný. +zašeptá a objímá je obě+ To bude dobrý, jo, +hladí ji po paži a snaží se ji uklidnit+ To bude dobrý, slibuju. +pošeptá jí do vlasů a dá jí pusu+ A jsem tu pro tebe, napořád a vždycky.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 19:57

+Sophie ho chytne kolem krku a pobrekává a trochu si mu stěžuje, ale u něj se rychle uklidní, zvlášť když najde přívěsky, co nosí pod trikem, a začne je zkoumat, a Vicky se mu mačká pod ruku a oči má pevně zavřený a snaží se vnímat jen jeho a rozdýchat to+ byronebyronebyronebyronebyrone +zamumlá mu do trika, když najde hlas+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 20:01

No to nic, lásko. +tulí ji k sobě, jak nejtěsnějc to jde+ Já jsem tady s tebou, jsem tady. +hladí ji po zádech a šeptá jí do vlasů+ Já tě miluju, navždycky tě budu milovat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 20:04

+mávne rukou a zabouchne ty dveře od skříně, aby tam byli spolu schovaný přede všema, a nějak během času se byronebyrone změní na promiňpromiňpromiň a pak se konečně rozbrečí, slzy jí tečou, ale je to děsně úlevnej pláč, tak se k němu jen přitulí blíž a pomalu se uklidňuje+ Mami? +koukne na ni Sophie zmateně a nakrabatí bradu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 20:13

To bude dobrý, dobrý, lásko. +zašeptá a stírá jí slzy+ Maminka pláče, víš? +koukne na Sophii a pohlaůdí ji po tvářičce+ Ale to nevadí, to je dobře, protože tím se to všechno odplaví, obejmeme ji, aby byla veselá? Hm? +navrhne a všechny je obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 20:15

jo? +koukne na něj Sophie zkoumavě, a když vidí, jak ji hladí, tak taky udělá mamce malá+ ty seš tak šikovná. +uculí se na malou skrz slzy+ ona se mě ještě bude bát, když se budu chovat jak blbka. +zavzlyká+ nezlob se, já sem pako. +popotáhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 20:18

No jo, ty seš šikovná holka, že jo. +usměje se na malou+ Vidíš, mamka už tak moc nepláče. +usměje se na Vicky a dá jí taky pusu+ Ale nebude, vidíš? My ti pomáháme. Oba dva.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2017 20:23

úplně se třepala strachy. +popotáhne a oba je obejme+ vy jste moje lásky, no. +pousměje se a trochu ho nosem pohladí na krku+ já sem nečekala že mě to tak sebere. mohl bys... mohl by ses nějak domluvit s Jeefesem a nechat ten pokoj vystěhovat? nebo zazdít, nebo zapálit, to je jedno. +poprosí ho a tulí si je k sobě oba, a na sophii udělá obličej, aby se zasmála+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2017 20:26

jasně, že jo, kočko. +přrikývne+ Já se postarám, aby ten pokoj zmizel, jo? +usměje se na ni+ Už na něj vůbec nemysli. Mysli na nás. +zazubí se na ni, zašilhá a vyplázne na ni jazyk+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner