Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 17:32

+sleduje její postup a přikyvuje+ Takže uděláme nějakou hroznou blbost. Tak velkou, aby to šediváka donutilo přijít za náma osobně. Ale přijít, né na nás rovnou poslat vražedný komando. Musí si myslet... že máme něco co chce. +sdílí s ní nahlas svoje myšlenkový pochody a jak je do toho zažranej, poklepává si prstem na spodní ret+ A kde si představuješ to velký střetnutí s Nájemágem? Radši na volným prostranství nebo třeba v Chrámu? +narve si do pusy poslední hranolky a olízne si mastný prsty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 17:51

Skvěle. +přikývne+ A co chce? Prachy? Ženský? Drogy? +prohodí pár standardních témat+ Nebo můžeme udělat něco jako ,,jsme strašně zoufalí a tohle je naše poslední šance vás dostat, ale ve skutečnosti nemáme žádnou šanci" a on se vám přijde vysmát. Tomu neodolá. Někde vevnitř, ale v chrámu ne. Kdyby se něco podělalo, mohlo by se stát, že se to místo zničí. Nějakej zapadlej kout, bude nejlepší+ Tys mi sežral všechny hranolky, ty seš děsněj. +koukne na něj pobouřeně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 18:36

Ne, on je divnej. +zavrtí hlavou+ Nechce normální věci. On chce hlavně tu svoji pomstu, a všechno ostatní je pro něj jenom cesta, jak se k ní dostat. +ušklíbne se+ Mohl bych ho jakože vyzvat. Jakože už jsem v úplně koncích a přeskočilo mi, a chci s ním bojovat. On je kurva dobrej šermíř a zakládá si na tom. +přemejšlí nahlas+ Já myslím, že vím o perfektním místě. Až budem v Camorru, tak ti ho ukážu. +přikývne+ Nech mě, koukej jak jsem podvyživenej, musím si ty kosti tak něčím obalit. +vyplázne na ni jazyk+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 18:41

Jo, +přikývne+ To by šlo a v tom souboji budeš chtít taky pomoct? +koukne na něj tázavě+ Je lepší než ty? Já se jenom ptám. +stáhne se, ale pak se musí uculit+ Jo, to vidím, mohl by sis přividělávat jako xylofon. +zasměje se a ukáže na ty jeho žebra na chvíli z ní ta děsná ervozita spadne, když se směje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 18:59

Udělám naprosto všechno proto, aby k žádnýmu souboji nedošlo. +vypadá poněkud vyděšeně+ Je lepší než Jean. +a to je teda co říct+ A boj jeden na jednoho není zrovna moje nejsilnější stránka. +pokrčí rameny a vypadá to, že už to tak nějak akceptoval+ Ale doufejme, že ho to donutí se objevit. No od tebe to teda sedí, Kůstko. +zazubí se, a když se Wenai rozesměje, dojde mu, že mu ten zvuk docela chyběl+ No. +dojde mu, jak jí to vlastně řekl+ A k tý další části. Jak přesně chceš předstírat mrtvou? +když už se tomu nemůže dýl vyhýbat, tak do toho zatne+ Nesmíš mít tep. A nesmí z tebe cítit život. Rád bych věděl, jak dosáhneš toho, aby ses pak zase probudila. +koukne na ni vážně+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 19:06

Dobře. +přikývne+ Takže ho zastřelíš? +chce vědět co nejvíc a zvědavě se k němu nakloní, když ji tak osloví, tak se musí usmát, pohladí ji to po duši, i když nechce+ Určitě se objeví. +přikývne+ Chce přece ukázat, že má navrch. A když už si s váma dal takovou práci, tak to jen tak nenechá. +ujistí ho+ No já právě že nechci předstírat mrtvolu. +vysvětlí mu+ Proto musíte sehnat tu druhoumrtvolu, tu pravou. Nechce se mi riskovat, že mě bude čtvrtit nebo dekapitovat jen tak pro jistotu. Takže tam nastrčíme ji místo mě.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 19:22

Zastřelím. +přikývne+ Budu dělat, že jsem strašně zoufalej a zkouším to, a on se nebude krejt, protože si bude myslet, že má ty ochranný kouzla a šipka k němu neprojde. A než si uvědomí, že je nemá, bude mít šipku v srdci. +přikývne+ Takže bude asi potřeba, abys přitom byla v nějakým úkrytu, aby tě neviděl. +převalí se na břicho a podepře si bradu+ To by asi bylo nejlepší udělat v Chrámu, kdyby ti to vyhovovalo. Brouk bude hlídat venku a dá nám znamení, až přijdou. Jean a Sanzové budou po ruce, pro případ, že by si přivedl sestry jako ochranku. +mozek mu pracuje, až je to skoro slyšet+ Dobře. +přikývne a trochu se mu uleví, že se k tomu Wenai staví rozumně+ V jednu chvíli ty stojíš proti němu živá, on použije kouzlo, který tě jako přemůže, a v druhou chvíli leží mrtvá jakoWenai na zemi. Takže jak provedem tu výměnu, aby si nevšiml? +zajímá se+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 19:37

Jo, to půjde. +přikývne+ Ale musí to být jinde. Totiž, ta mrtvola nebude stejná jako já. Mohla bych ji začaarovat, ale poznal by to, takže ji musíme znetvořit. Nemůžu vědět, jaká kouzla on použije a ani na to spoléhat, takže bych to viděla takhle: +popsedne a narovná se, aby mohla gestikulovat+ Šedej král je mrtvej, nájemág naštvanej a už o mě ví. Já se tudíž odhalím. Vyjdu na světlo a začne souboj. Já a on. On má navrch. Já na vás zakřičím, ať utečete, že mě dostane. Vy mě podle zradíte a utečete, ale ne moc daleko. Kouzla budou všude kolem a já udělám takový poslední zoufalý čin, že sbořím strop. Strop padá, já se vyměním za ni, mrtvolu to rozdrtí, mág se někam přemístí a pak vidí vás, v troskách, jak lkáte nad mím tělem. Bude to chtít hodně soustředění a rychlost, tak potřebuju, aby jste z tama vážně vypadli, když řeknu. +koukne na něj vážně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 20:22

Aha, takže potřebuješ, aby tam byl kamennej strop. +přikývne a už se probírá svojí mentální mapou Camorru a pak se odmlčí, jak si v hlavě prochází její plán+ No... tak dobře. Šedouš by věděl, že bysme neutekli, ale Nájemág nás nezná tak dobře, tomu to nedojde. +přikývne nakonec+ Brouka schováme někam poblíž s tou mrtvolou. Takže máme plán. +shrne to spokojeně+ Fajn. Vypadnem. +slíbí trochu neochotně a kouká se jí přitom do očí, a výjimečně ani nekecá+ Doufám, že víš, co děláš, Kůstko. +řekne tak nějak jemně+
Locke Lamora

Příspěvekod Jean Tannen » 20 úno 2013 20:32

+zaklepe a vejde dovnitř+ Tak co? Jak to jde? +ví, že nic nedělají, protože před tím chvíli poslouchal za dveřma, aby je uprostřed něčeho nevyrušil, kdyby náhodou oba dostali rozum, sedne si na kraj postele a usměje se, na Wenai víc, protože začíná s tím plánem, co vymysleli s Vici a Byronem+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré