Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 06 srp 2017 21:22

+něco kliká na počítači a uslyší, jak klapnou dveře+ Copak holky moje? +zavolá na ně+ Copak sme koupili? +uculíé se na malou+ No téda! A na co to máš, co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2017 21:27

+sophie k němu docupitá a složí mu to na klín, aby se jako podíval+ no to má až ji vezmeš do parku na skejt, aby si neodřela kolena. +uculí se na něj a dojde ta za nima, a tak ho obejme zezadu, jak sedí+ pač je mi jasný, že to přijde. +zazubí se a dá mu pusu nahoru do vlasů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 srp 2017 21:32

Jůůů! My půjdeme do parku na skejt! +směje se a pohladí ji po pažích a tak napůl se otočí a pěkně ji políbí+ A půjdeme dneska? +zajímá se vrcholně nenápadně a oči mu svítí, protože by ji děsně rád učil jezdit na skejtu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2017 21:35

No, dneska je docela hezky. +uculí se a tu pusu mu hezky oplatí+ Já s tím počítám, že se spolu budete prohánět. +zazubí se+ Nejdřív na tvým spolu, že jo, vlastní jí asi pořídíme až pozdějc. +pousměje se a trochu se k němu přilísne tváří+ Máš ještě práci? my zatím uděláme něco na piknik, co prcku? +rozcuchá malý vlasy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 srp 2017 21:39

Jupííí! +zavýskne, vyskočí a políbí ji pořádně a obejme+ ty jsi boží, víš to, že jo? +zazubí se na ni+ Já to jenom odešlu a půjdeme, jo? +vrátí se k počítači a začne honem klikat, aby to stihnul+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2017 21:42

+zasměje se a na chviličku se k němu přitulí+ jasný, nespěchej. máme čas. +usměje se na něj, pohladí ho po bocích, pak vezme sophii do náruče, a odvede ji do kuchyně, aby ho neotravovala, a nachystají spolu něco dobrýho do tašky a pak hrajou na schovku+ kdepak je to moje dítě malý? +chodí po kuchyni a dělá že hledá, a sophie sedí s robinem pod stolem a směje se na celý kolo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 srp 2017 21:45

Už to mááááám! +přilýtne do kuchyně, že se málem rozmázne o odpadkovej koš, jak mu kloužou ponožky+ Co? Dítě se nám ztratilo! +vyděsí se děsně moc a vůůůůbec ji nevidí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2017 21:51

hurááá. +zazubí se a uskočí mu z cesty+ někde se nám děsně dobře schovala. +zazubí se a překročí robinův ocas kterej trčí z postele a sophie vykukuje a zase zalízá a směje se jim+ jáááá myslím, že asi budeme muset jít do parku sami nooo. +uculí se a malá vylítne zpod stolu a skočí na byrona+ nenene. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 srp 2017 21:52

no jooo sami a já si dám velkou zmrzlinu taky sááám. +směje se+ Tady je! +zasměje se a chytí ji a zatočí se s ní ve vzduchu a trochu ji vyhodí+ Heleme se, jak se rychle našla. +zasměje se a dá malé pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2017 21:56

to bude asi zázrak. +zazubí se a malá zavýskne, jak letí vzduchem, a když ji pusinkuje, odstrkuje mu obličej+ no tak jo, tak jdem. co ty, jdeš taky ty pometlo? +podrbe robina za ušima, připne mu vodítko, a všechny je obuje a vezme jim radši i bundy+ eeeej výpravaaa! +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House