Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Jean Tannen » 20 úno 2013 00:04

+kouká na ně a protočí oči+ Hele jste fakt sladký, ale prakticky jste to na mě hodili. Nemůžu je svádět oba. Zkuste taky něco, jo? +povzbudivě se na ně koukne+ No jo, na zrzky, většinou teda na konkrétní zrzky, ale myslím, že kdyby něco, tak jo.
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 00:17

No jistě, ani trochu. +uculí se na Byrona+ Neboj, já bych se nenechala. +zavrtí hlavou+ My nejsme sladký, jsme strašně punkový. +ohradí se+ Ne, budeš svádět Wenai. Locke utře, ona mu trocha sexuální abstinence neuškodí, aspoň po ní skočí rychlejc. +zazubí se+ My jsme mentálně s tebou. +ujistí ho+ No i když. +zamyslí se+ Mohl bys je svádět oba, dala bych ti lektvar, abys vypadal jako Wenai. +zazubí se+ Ne počkej, já bych si mohla vzít lektvar, abych vypadala jako Wenai, a pak bych šla za Lockem a vyznala mu nehynoucí lásku. A pak bych rychle zdrhala, než by mě stihnul osouložit. +rozkládá+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 00:22

Tak to si ten lekvar rovnou můžu vzít já. no, nebo si ho vezmem oba a Lamora si bude myslet, že je v sedmým nebi. +zasměje se+ Jo, punkový. +zatváří se punkově+ Ty to zvládneš kámo. +poplácá ho po rameni+ Máš na to, my ti věříme. +pokýve uznale hlavou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jean Tannen » 20 úno 2013 00:24

+zatváří se nerzhodn+ Ještli bude mít Locke ještě trochu sexuální abstinence, tak asi vybuchne. +koukne na ně+ Ještě máte nějakej geniální nápad, kterej na mě chcete hodit, +zeptá se jich naoko naštvaně, ale koutky mu cukají+
Jean Tannen

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 00:39

Nebo mu může podstrčit trošku lektvaru pravdy do snídaňovejch cereálií. Aby to prostě vyklopil. +vymejšlí+ Počkej... to chceš jako říct, že on neto... od tý doby, co se rozešli? +vykulí nevěřícně oči+ Ten musí mít úplně železný... no, sebeovládání! +řekne skoro s respektem+ Musíš se fakt snažit. +poplácá Jeana soucitně po rameni+ Máš naši naprostou důvěru. Jestli se Wenai vrátí z toho vašeho světa zase sama, tak si tě najdu. +uculí se na něj přátelsky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 20 úno 2013 00:41

Díky, fakt díky. +poděkuje jí+ Hele vy dva já jdu, vy si tu ten stísněný prostor užitje samy. On má totiž nejem železný sebeovládání, ale i palici. +povzdechne si+ Budu vás informovat. +mrkne na ně zpod masky a zmizí ve stínech+
Jean Tannen

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 01:26

Ta to je potom jasný. Našijeme Wenai do šatů magnety, a ona ho k ní ta železná palice už dotáhne. +zazubí se+ Jasný. Držíme ti všechny palce. +zamává mu+ Tyjo, jak on to jenom dělá, že chodí takhle potichu? +zavrtí hlavou a otočí se k Byronovi+ Tak už se nečuř, +uculí se na něj+ já bych přece nikoho svádět nešla. +líbne ho na pusu smířlivě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 14:57

Ne? No já bych tě ani nenechal. +zatváří se jako zloduch, co všechny zmasí+ Já bych si všechny podal. S jednou rukou zavázanou za zády. +nakonec se na ni uculí+ Já jsem tvůj ten... tělesnej strážce. +usměje se a přitáhne si ji k sobě, ruce mu strašně nenápadně sklouznou na její zadek a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 úno 2013 15:47

Tyjo, mám osobního svalovce. S drsnejma černejma brejlema. +zazubí se+ Tak to já tě radši nebudu pokoušet, abysme nemuseli prchat ze země, nebo tak něco. +přikývne vážně a taky ho políbí, zajede mu rukama do vlasů a pěkně se k němu přitiskne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 úno 2013 15:53

To je rozumné rozhodnutí. +přikývne a jeho ruce jsou přímo magicky přitahovány ke kraji jejích šatů a pod něj a osahává jí ty punčocháče+ To je tak dokonalej vynález! +zašeptá, když ji líbá na krk a směřuje pořád dolů+Já se prostě nemůžu udržet. +přejede jí prsty po krajce punčochy+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré