Pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 00:23

Ty myslíš, že tě tam nechám jít samotnou? +koukne na ni překvapeně+ Hodlám bejt schovanej někde bokem a celou dobu ho mít na mušce. Jak se něco začne srát, schytá šipku do kolena. Ovládnul Jeana skrzeva jeho pravý jméno. +zavrtí hlavou+ To se mu se mnou nepovede. Udělej seznam věcí, který potřebuješ sehnat na svoje kouzla. Odjíždíme pozítří. +otočí se na patě a odejde do svýho pokoje+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 00:30

+jěště mu chce něco říct, ale on odejde pryč, stiskne čelisti a sedne si do křesla a tváří se nakrknutě+ To je ale blbec! +uleví si+ Blbec, blbej umanutej! +drtí mezi zubama a když si uvědomí, že vlastně Lockeho pravý jméno ani nezná, tak ji to vytočí ještě víc, protože to ji ve skutečnosti ani nikdy nemiloval+ Pch! +udělá si+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jean Tannen » 20 úno 2013 14:59

+koukne na Wenai+ No jasně, že tě tam nemůže jen tak nechat. Má zodpovědnost, a je to palice dubová... +trochu se na ni zamračí, spíš je nespokojenej se situací+ Já jenom doufám, že se nakonec nějak rozmě dohodnete. A že nás oba nedostanete do větších sraček, než už jsme. +zavrčí a odejde do svýho pokoje+
Zvrhlé sestry, dovolte abych vám představil Zvrhlé sestry.
Jean Tannen

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 15:00

+koukne na Jeana+ Ale ne. To snad ne. Já kdyžtak ustoupím, slibuju. +zatváří se trochu kajícně a pak si jde taky lehnout, má toho až nad hlavu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 15:41

+zaklepe na dveře a tentokrát vyčká na vyzvání+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 15:51

+ráno vstane a vůbec, ale vůbec se jí nechce z postele, tak tam zůstane, i když kolem jedenácté už pomalu vylejzá a ve dvanáct si nechá poslat pro oběd, dokonce se i převleče, i když to až po tom, co si pokydá triko, je zrovna uprostřed hranolků, když Locke zaklepe+ Je otevřeno! +zavolá+ A jestli seš Phillipa, tak tu nejsem!
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 16:07

+nakoukne dovnitř, a když ji tam tak vidí rozloženou mezi talířema, musí se uculit+ Dobrý... poledne. +zavře za sebou dveře dojde blíž+ Hele, Wenai. Jestli se budem hádat, tak ohrozíme celej plán a spadnem ještě do větších sraček, než jsme teďka, takže... +nadechne se a přinutí se přestat žmoulat rukáv košile+ se ti omlouvám. Nechtěl jsem zpochybňovat tvoje schopnosti. +koukne na ni trošku nervózně+ Ale trvám na tom, že tam s ním nebudeš sama. Teda ale ne proto, že bych si myslel, že nejsem dost dobrá. +dodá honem, aby se zas nenaštvala+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 16:21

Locke. +usměje se na něj a utře si pusu od tatarky do rukávu+ Já vím. Taky mi to došlo. Taky se ti omlouvám. +ukáže ke stolu+ Najíš se se mnou? +nabídne mu+ Není to zdravý, ani za mák. +dodá+ Tak dobře. +pokrčí rameny, protože už fakt neví, co s ním+ Ale bude to nebezpečný. Hlavně pro toho, kdo tam bude se mnou. I když... no, musíme to nějak vymyslet. +kývne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 20 úno 2013 16:36

+spokojeně se zazubí, protože to šlo líp, než čekal a sedne si k ní na kraj postele, vezme si hranolku a chvilku si ji zvědavě prohlíží ze všech stran, než si kousne a zjistí, že mu to chutná+ Já vím, že bude. +přikývne+ Nějak to vymyslíme. +řekne přesvědčeně, i když o moc klidnější není, cpe se mastnejma hranolkama a za chvilku, jak ho přejde obezřetnost, se jí zcela drze rozvaluje v posteli a když se nekouká, tak po ní nenápadně pokukuje a napadají ho samý nemravný myšlenky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 20 úno 2013 16:44

No, takže ze začátku to bude jednoduchý. +zapolemizuje a opře se do polštářů+ Spojíme se... ne, ne, přimějem ho, to bude lepší, přimějene šedýho krále, aby vás vyhledal a já si vezmu na starost jeho magickou ochranu a vy ho... vyeliminujete. +řekne nakonec+ Načež nájemág - ne teda, že by mu záleželo na tom, že šdej král umře - se naštve, že jsem mu zrušila jeho magii a půjde po mě, protože nejsem v klanu. A nastane nám hra: Wenai umře, sme všichni smutný. Mág odjede zpátky do Karthainu. Tak bych viděla hrubý obrys plánu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré