Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 04 čer 2017 22:37

Nespálím, protože mě má hodně hodná žena natře, nebo přese mě hodí ručník, že jo. +uculí se na ni a hraje si s jejími rty a vůbec ji k sobě tulí+ jsi mazlivá? +pousměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2017 22:40

+uculí se+ ještě že ji máš, že jo, tu svou hodnou ženu. +zasměje se mu tiše do rtů, a tak ho hladí a líbá a mohla by to dělat celý ráno a až do večera+ jo, jsem mazlivá. +uculí se omluvně+ hrozný, co ty se mnou musíš snášet. +povzdychne si děsně hraně+ když já tě děsně miluju... a doteky jsou můj jazyk lásky. +uculí se na něj jako pako+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2017 22:48

No jo, proto jsem si ji vzal, že jo, protože je hodná. +políbí ji a chviličku ji líbá+ Protože se o mě stará. +zase ji chvíli líbá a tak ji hladí různě po těle, ne sexuálně, ale mazlivě+ A já se o ni můžu taky starat, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2017 22:50

já se o tebe moc ráda starám. +pousměje se a mazlí se, jak opravdická kočka skoro, a ještě ho líbá+ mám tě totiž děsně ráda. +uculí se, když se zevnitř ozve pláč+ no jo, plod naší lásky chce taky pomazlit. +musí se zasmát, ještě mu dá pusu, a jde se kouknout, jestli malá ještě neusne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2017 22:56

Já o tebe taky, náhodou, si nemysli. +uchichtne se a pak ji ještě pohladí, než začne Sophie plakat+ Tak ji vem kdyžtak k nám, můžeme se tu mazlit všichni tři. +navrhne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 čer 2017 22:58

No, spát už nebude. +usměje se, když se objeví s prckem v náručí+ a co kdybysme se šli mazlit k bazénu? už se oteplilo. +uculí se na něj+ A pak si můžeme na střídačku zaplavat. +navrhne taky+ dáš pusu tátovi, co? +pošimrá malou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 čer 2017 23:06

Tak jo. +přikývne+ A necháme si tam donýst i snídani. +navrhne a uculí se na malou+ Pojď dát pusu taťkovi! +zasměje se a chce jí dát pusu, jen ji špulí a malá ho odstrkuje, co může a něco si stěžuje a Byron se jenom směje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 čer 2017 21:20

Jo, to je dobrej plán. +usměje se, a jen se culí, jak se tam spolu přetahujou+ jen dej tátovi pusu na dobrý ráno, co ty skřítku. +směje se a trochu jí rozcuchá vlasy zvlhlý spánkem+ půjdem se podívat ven, jo? +usměje se na ně a přinese pro malou tričko a sukýnku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 čer 2017 21:22

+Sopihe ze sebe akorát vychrlí spoustu nenenenenene a pak Byrona plácne po nose a jen se kření a směje a tak ji Byron za trest zlechtá+ Tak pojď ty skřítku. +zatočí se s ní ve vzduchu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 15 zář 2018 19:55

+večer přijde čas vykoupat sophii, tak jí napustí do vany trochu teplý vody, posadí ji tam a nandá jí tam koupací hračky, posadí se na stoličku vedle vany a jen se culí, jak se tam malá ráchá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house