Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Vanessa » 16 kvě 2017 12:07

+k nemalému údivu obou Vanessa zprávu přijme, jako by to už dávno věděla, ale o to s větší radostí+ Já jsem to nějakým šestým smyslem vycítila už o těch Vánocích, jak Styx nebylo dobře +vyrukuje na ně s úculem+ A pak mě pár týdnů bezdůvodně trápily ranní nevolnosti, tak jsem si říkala, jestli se s mým dvojčetem neděje něco mimořádného +uculí se na ně+ Jen doufám, že nebudu trpět stejně, až budeš rodit +protočí se smíchem oči+ Dvojčata? +sklapne jí čelist+ Vlastně... proč mě to vůbec překvapuje? +zasměje se a vrhne se radostně na sestru, aby ji objala+ Gratuluju vám... a hrozně moc vám to přeju +upřímně pogratuluje i Remusovi+ Kdy to čekáte?
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Remus » 16 kvě 2017 22:27

Takže jsi to věděla ještě dřív než my? +uculí se+ Nikdy mě nepřestane fascinovat, jak tohle spojení funguje... zajímalo by mě, jestli se tomu někdo vědecky věnuje... +zamumlá si pro sebe+ Tak to tě lituji, máš to s plným zážitkem a vůbec za to nemůžeš. +zasměje se+ No ano, vlastně se to dalo docela čekat. +usměje se a přijme její gratulace+ Ale i tak je to trochu šok. +uculí se na ni+ Dvojčata se prý často rodí dřív, takže to čekáme vlastně od srpna kdykoliv. Ale oficiálně na přelomu srpna a září. +musí se pousmát+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 16 kvě 2017 23:31

V: To nee... taková vědma nejsem +směje se+ Ale tušila jsem, že se se Styx něco děje. Dvojče to prostě vycítí +pousměje se+ No páni, aby se vám to nakonec nenarodilo na naše narozeniny! +rozesměje se, jak jim to hezky vyšlo+ To by se mělo pořádně oslavit! Akorát Styx pít teď nemůže, já alkohol nepiju vůbec, tak to budeš muset zachránit za nás za všechny ty +mrkne na Remuse a zvedne se, aby mu přinesla něco tvrdšího+

S: Děkujeme +obejme se s Vanessou a září z ní štěstí+ Taky se mi to občas stane, že jsem s tebou jakoby propojená. Četla jsem o tom fenoménu nějaké studie. Je to vážně moc zajímavé +poznamená, když zaslechne, co si Remus mumlá+ Zatím bych asi moc neslavila... až jak to všechno dopadne +zastaví Vanessu+ A Remus se může pak pořádně opít, až se nám to narodí +usměje se na něj, že to má dovoleno :D +
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 17 kvě 2017 01:02

hned dopoledne a mám pít za tři? +uculí se+ tedy vlastně za pět. +uvědomí si se smíchem+ Tak uvidíme, jestli ucítíš i ty další věci... jako pohyby dětí a podobně. +usměje se+ Slavit budeme až po porodu. +přikývne souhlasně+ Myslím, že mudlové nějaké psychologické studie dělají, ale zajímalo by mě to i z magického pohledu... jak moc se genemagický kód dvojčat podobá, jestli se vůbec může narodit jedno dvojče s magií a druhé bez ní? +zadumá se+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 17 kvě 2017 14:00

V: Není to zdaleka pokaždé +že jsou propojené+ Ale vybavuji si, že před lety, když jsem o své sestře ještě neměla ani páru, občas se mi přihodilo něco, co jsem vůbec nechápala. Dnes už vím, proč +usměje se+ Nestraš, Remusi, jsem vážně ráda, že nikdy nebudu muset rodit +zasměje se, zdá se, že je s tím smířená, ale možná je to jenom zdání+

S: +k Remusovi+ Jak tě znám, určitě si v nejbližší době vyhledáš všechny dostupné materiály ohledně magických podobností dvojčat +zasměje se a něžně ho políbí+ Osobně si myslím, že když jednovaječná dvojčata, pocházející ze stejného vajíčka a stejné spermie, mají zcela totožnou genetickou výbavu, tak musí mít logicky stejný i magický kód +a stejně tak i vlkodlačí gen, buď je přítomný u obou, anebo ani u jednoho - ale to nevysloví nahlas, aby ho zbytečně nenervovala:)+ U dvouvaječných si každé nese svůj vlastní geneticky základ, takže čistě teoreticky se může stát, že jedno dítě bude ovládat magii a druhé ne +polemizuje+

S: +k Vanesse+ To máš naprostou pravdu! Taky mi dnes dochází některé podivné věci z dětství. Vsadím se, že jsme měly všechny dětské nemoci ve stejnou dobu +uculí se pobaveně+ Já to odrodím za nás za obě +mrkne na ni povzbudivě, v hloubi duše ji trápí, že Vanessa vlastní děti mít nebude+ Kdykoliv je pak můžeš vidět, jsou to krev tvé krve +usměje se+ Vlastně jsme tě chtěli s Remusem poprosit, jestli bys nešla jednomu prckovi za kmotru +nabídne jí s úsměvem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 18 kvě 2017 01:02

Tím spíš by mě zajímalo, jestli je to nějak psychologicky podmíněné. +uculí se+ Chápu, sám jsem rád, že nikdy rodit nebudu. +zasměje se taky+ Ale samozřejmě u nás budeš vítaná kdykoliv budeš chtít zažít trochu dětského pláče. +usměje se+ Já? cože? +diví se na oko, ale má pravdu, pochopitelně :D+ To zní logicky. +připustí+ Ale co když je to jako otisk prstu, nebo rohovka? Ani jednovaječná dvojčata ho nemají totožný. +usměje se+ To by bylo zajímavé... ale asi by bylo lepší, kdyby na tom s magií byly obě stejně. Ať už tak nebo tak. +pousměje se+ Samozřejmě. +přisvědčí, že Styx má pravdu+ Připadá nám to jako opravdu dobrý nápad. +usměje se a sleduje, jestli to Vanessu potěší+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 18 kvě 2017 10:53

S: Tak to se bohužel dozvíme až za pár let, jak na tom budou naše děti s magií +musí se zasmát Remusově zájmu zkoumat podobnosti mezi dvojčaty+ Tak vidíš, máš další zajímavé téma ke studiu. Já s Vanessou ti ochotně posloužíme jako pokusní králíci +mrkne na něj a už přemýšlí, kde by pro něj sehnala literaturu na toto téma+

V: Vážně máte odvahu mi je někdy půjčit? +uculí se šibalsky+ Už se na své synovce, nebo neteře? ohromně těším. Ale nečekejte, že vám je budu pořád hlídat. Rozmazlila bych vám je +zasměje se, ale samozřejmě žertuje, už teď ví, že bude sestře s prcky pomáhat, jak jen to půjde+ Mimochodem, už víte, co to bude? +opáčí zvědavě+ Já a kmotra? +vykulí oči překvapeně+ Není těch ohromujících zpráv na mě dneska už trochu moc? Aby mě z toho ještě nešlehlo +zatřepe hlavou se smíchem+ Samozřejmě, že půjdu. Je to pro mne obrovská čest. Díky... vám oběma +usměje se na ně a snaží se skrýt dojetí z toho všeho+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 19 kvě 2017 14:24

Četl jsem, že u některých dětí se magie může projevit klidně až v deseti letech. + přikývne a usměje se+ Nebudu na vás experimentovat. +zasměje se+ spíš vám budu klást nekonečně nudné otázky. +uculí se na ni+ Jistě, nemám pochybnosti, že je zvládneš. +mrkne na Vanessu+ To ne, nechceme je dávat pořád jen na hlídání. Ale nepopírám, že sem tam se chvilka volna nejspíš bude hodit. +usměje se, že na tom se shodnou+ Nevíme, co čekáme. Chceme se nechat překvapit. +vysvětlí jí+ Vlastně na tom ani tak nezáleží... +usměje se+ Ale prý se říká, že to některé ženy dokážou intuitivně poznat... tak třeba to díky vašemu poutu taky vycítíš. +zažertuje+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 19 kvě 2017 21:28

S: Remus má pravdu, určitě tě nebudeme zneužívat na hlídání. Ale přijít můžeš opravdu kdykoliv +přikyvuje Remusovi souhlasně, že určitě nechtějí vědět dopředu, co to bude+ Já to tedy nepoznám... dokonce ani intuitivně +uculí se na něj provinile+ A jak se máš ty, Vanesso, jak to pokračuje s tím tvým asasínem? +přehodí téma+

V: Můžete se mnou počítat, kdykoliv to budete potřebovat, vždycky si udělám čas +ujistí je+ Waw, takže do poslední chvíle nebudete tušit, co se vám narodí? Tak to bude adrenalin +zasměje se pobaveně+ Mám se fajn. S Enzem nám to kupodivu klape dobře, hodně se změnil. Teď už by se líbil i vám +mrkne na ně na oba zamilovaně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 20 kvě 2017 01:08

Myslím, že ty které to tvrdí, si to stejně jen namlouvají. +uculí se+ Ono na to pstejně tak úplně nezáleží... budeme rádi, ať už se nám narodí cokoliv. +usměje se+ Vážně. +pozvedne se zájmem obočí+ No, pokud chceš, klidně ho někdy pozvi na večeři. +navrhne a koukne na Styx, jestli by se v takovém případě cítila bezpečně+ rádi poznáme někoho, kdo je ti blízký.
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock