od Styx Lupin » 17 kvě 2017 14:00
V: Není to zdaleka pokaždé +že jsou propojené+ Ale vybavuji si, že před lety, když jsem o své sestře ještě neměla ani páru, občas se mi přihodilo něco, co jsem vůbec nechápala. Dnes už vím, proč +usměje se+ Nestraš, Remusi, jsem vážně ráda, že nikdy nebudu muset rodit +zasměje se, zdá se, že je s tím smířená, ale možná je to jenom zdání+
S: +k Remusovi+ Jak tě znám, určitě si v nejbližší době vyhledáš všechny dostupné materiály ohledně magických podobností dvojčat +zasměje se a něžně ho políbí+ Osobně si myslím, že když jednovaječná dvojčata, pocházející ze stejného vajíčka a stejné spermie, mají zcela totožnou genetickou výbavu, tak musí mít logicky stejný i magický kód +a stejně tak i vlkodlačí gen, buď je přítomný u obou, anebo ani u jednoho - ale to nevysloví nahlas, aby ho zbytečně nenervovala:)+ U dvouvaječných si každé nese svůj vlastní geneticky základ, takže čistě teoreticky se může stát, že jedno dítě bude ovládat magii a druhé ne +polemizuje+
S: +k Vanesse+ To máš naprostou pravdu! Taky mi dnes dochází některé podivné věci z dětství. Vsadím se, že jsme měly všechny dětské nemoci ve stejnou dobu +uculí se pobaveně+ Já to odrodím za nás za obě +mrkne na ni povzbudivě, v hloubi duše ji trápí, že Vanessa vlastní děti mít nebude+ Kdykoliv je pak můžeš vidět, jsou to krev tvé krve +usměje se+ Vlastně jsme tě chtěli s Remusem poprosit, jestli bys nešla jednomu prckovi za kmotru +nabídne jí s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)