Vanessin byt v Paříži

Obydlí Styx a Tonyho

Moderátor: Styx Lupin

Re: Vanessin byt v Paříži

Příspěvekod Vanessa » 07 kvě 2016 11:53

Budu hodně opatrná, slibuji. Díky, Styx... jsem šťastná, že tě mám +obejme ji mocně+ Neměj strach, vždycky jsem uměla svoje city dokonale ovládat. A jestli je Enzo vinen, zabiju ho. Z lásky +i když jí to musí rvát srdce, drží hlavu hrdě vzpřímenou, jak to je typické pro ženy jejich rodu+ Je čas, abych zjistila pravdu +pronese chladně+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 08 kvě 2016 00:39

Vůbec o tobě nepochybuji. Přesto, dávej na sebe pozor, asasíni jsou nejlepší zabijáci, to víš nejlíp sama +připomene jí ještě jednou, má prostě o nich strach+ Jasně, nebudu tě zdržovat +pevně ji obejme a chvíli zůstanou v objetí+ Tohle ti vrátím +sundá z krku amulet na stříbrném řetízku, kterým jsou spolu telepaticky ve spojení a pověsí jí ho na krk+ Kdyby něco... však víš +usměje se a zvedne se, aby ji vyprovodila+ Hodně štěstí, Vanesso.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » 09 kvě 2016 22:11

Bohužel moc dobře vím, co jsou zač +ušklíbne se a vezme si od něj magický amulet+ Když to bude nutné, použiju ho +slíbí jí a pak ji taky obejme+ Ozvu se ti, hned jak bude po všem. A... +zarazí se+ Tonymu radši nic neříkej, prosím... tohle si musím vyřešit sama +ještě ji políbí a pak se přemístí do Masyafu+
Všechno dobře skončí.
A když ne, tak to znamená, že ještě není konec.
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 12 kvě 2016 20:31

+tak zpět... to Styx je návštěva, Vanessa je doma :D... takže to Vanessa vyprovodí Styx ke dveřím a rozloučí se s ní. A jak Styx odejde, Vanessa si pobalí pár věcí a teprve pak se přemístí do Masyafu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 11 kvě 2017 22:34

+při návratu z krátké dovolené to vezmou přes Evropu a zastaví se u Vanessy, aby jí konečně oznámili tu novinu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 13 kvě 2017 20:49

+nese pár suvenýrů co pro Vanessu koupili, a také jejich tašky z dovolené, za těch pár dní se opálili ještě víc než stihli doma+ Myslíš, že bude doma? +usměje se a opře se o stěnu, než Styx zazvoní+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 13 kvě 2017 23:03

Ráno jsem jí poslala smsku, jestli bude doma, že bychom se rádi stavili. Napsala mi, že je zrovna v Paříži +sotva to dořekne, dveře se rozletí a v nich stojí Styxino dvojče, úsměv od ucha k uchu+ Ahoj! Pojďte dál, už vás očekávám +Vanessa je pozve dovnitř, usadí je v obýváku do křesel a přinese jim voňavou kávu a čerstvé křupavé croissanty, o kterých ví, že je má Styx ráda a pro Remuse mísu jednohubek+ Tak jak se máte, jak si žijete, co jen u vás nového... od Vánoc jsme se neviděli +vychrlí na ně+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 14 kvě 2017 21:10

Výborně. +usměje se spokojeně a uskočí přede dveřmi+ Ahoj. +usměje se na ni a obejme Vanessu na přivítanou+ Nemuselas dělat speciální pohoštění. +rozesměje se, posadí se do křesla a čaj si dá rád+ Jak se máš? U nás je pořád něco nového. +uculí se mnohoznačně a koukne na Styx, jestli to chce říct ona+ Někdy i víc věcí najednou. +poznamená+
Remus

Příspěvekod Styx Lupin » 15 kvě 2017 22:09

V: Jen si dej, připravovala jsem to hlavně pro tebe, drahý švagře +uculí se na Remuse a přisune mu tácek pikantních jednohubek blíž, aby mu voněly pod nosem+ U mne nic nového... mám se pořád stejně dobře +podezíravě zírá na sestřino vypouklé bříško+ Neříkejte, že jste mi přišli říct nějakou velkou novinu +uculí se a celá napjatá čeká, jestli to tuší správně+

S: +poobjímá se se sestrou, jak se dlouho neviděly a když se posadí, vezme si croissant a zakousne se do něj, jen to křupne+ Nezírej tak, to přibírání v pase není z dobrého jídla +zasměje se pobaveně, jak si ji Vanessa prohlíží a pak láskyplně chytne Remuse za ruku a slavnostně jí oznámí+ Budeš tetou, Vanesso! +uculí se na ni jako měsíček a pak pohledem vyzve Remuse, aby dořekl zbytek+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus » 16 kvě 2017 02:36

Znáš mě dobře. +zasměje se a vezme si, aby neurazil... tak půl talířku...+ To je dobře. +přikývne s úsměvem+ To víš, teď když jsme zpátky v austrálii, dobře ji krmím. +usměje se, když vidí ten Vanessy pohled, a pohladí Styx ruku+ A protože víme, že se nebojíš výzev, budeš rovnou dvojnásobná teta. +uculí se na ni a kouká, jestli bude muset křísit+
Remus

PředchozíDalší

Zpět na Eagle Rock