Camorr

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:38

Nebolí to. +usměje se a zavrtí hlavou a pak kouká, jak ji chce políbit a přijde si, jako by to bylo poprvý, bůh ví proč, a ucítí takovej krásnej pocit a přitiskne něžně svoje rty na jeho a když to uslyší, musí se uculit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:42

+s tou pusou nespěchá, pohladí rtama ty její, a lehce je olíbává, a nechce se mu se odtáhnout, tak to ještě chvilku protáhne, a teprve po chvilce si uvědomí, že zadržuje dech, když se její rty pod těma jeho roztáhnou do úsměvu, a podél páteře mu sjede pořád stejně krásnej pocit+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:49

+přitulí se k němu a sklouzne z polibku do obětí, aby si mohla přivonět k těm jeho vlasům a trošičku jí zrudnou tváře, protože je traoná, ale objímá ho, tak to nevidí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 21:53

+uculí se, děsně potěšeně, ještě že ho nevidí, protože se culí jako pako, a voní trochu po cibuli a inkoustu, jak si předtím dělal poznámky do plánku, a taky jako čistá košile a jako Locke, omotá jí ruce kolem pasu, přitulí si ji k sobě, a hladí ji po zádech+ Já tě miluju, ty můj blázínku. +pošeptá jí do vlasů, úplně sotva slyšitelně
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 21:57

+no jasně, že to uslyší a strašně moc se jí to líbí a vtiskne mu polibek do místa pod linií vlasů+ Taky tě miluju. +zašeptá tam děsně tajně a zapečetí to ještě jedním polibkem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 22:00

+trochu celej zrudne, protože mu dojde, že ho slyšela, ale když uslyší, co říká, žaludek se mu celej tak hezky zhoupne, a on jí schová pár polibků o vlasů a na krk a tam co se krk stýká s ramenem, pošimrá ji tam rty a tiše se usměje+ Jsi moje. +pousměje se, a nepustil by ji ani za nic+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 22:05

No jo. +přikývne a koukne na něj+ Jsem tvoje. +uculí se+ Tvoje a Jeanova. +vtiskne mu pusu+ Zalejeme toho ptáka a šoupnem ho do trouby, ne? +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 22:07

To jsem fakt rád, Kůstko. +usměje se, pusu jí hezky oplatí, a nad tou poznámkou se trochu zahihňá+ To je součást receptu nebo nemravnej návrh? +zazubí se na ni a expertně jim rozdělá víno, aby ho mohli nalít do hrnce+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 01 kvě 2017 22:11

Nooo tak napůl, že jo. +zasměje se a trochu vína jim naleje, aby ochutnali, že jo, než jím zalejou toho kohout a pak ho dají do trouby+ Tak na nás, Locke. +pousměje se a ťukne si s ním+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 01 kvě 2017 22:14

No víš, že já jsem vždycky pro. +zazubí se na ni, a vezme si skleničku+ Na nás. +přikývne a oči mu zasvítí+ A na tebe. Jak ti to dneska děsně sluší. +uculí se a ochutná víno+ Hmm, není zkažený. +mlaskne spokojeně a zbytkem zalije toho ptáka+ aaa, šup do trouby. +zahýbe na ni sugestivně obočím, a za pekáčem zaklapne dvířka+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí